huurwoning terugbrengen in originele staat

Moet ik mijn huurwoning in oude staat herstellen bij het einde van het huurcontract?

U hoeft veranderingen aan de woning waarvoor u toestemming had van de verhuurder, niet ongedaan te maken. Dat hoeft alleen als de rechter dat heeft bepaald. Wilt u zelf de veranderingen ongedaan maken? Dan moet u de woning in dezelfde staat opleveren als toen u erin kwam. Uitgangspunt daarbij is de opnamestaat. Dit is een beschrijving van hoe de woning was bij het begin van de huur.

 

Geen opnamestaat aanwezig

Het kan zijn dat er bij het begin van de huur geen beschrijving van de woning is opgemaakt. De staat waarin u de woning oplevert, moet dan dezelfde zijn als bij het begin van het huurcontract. Bij onenigheid moet de verhuurder aantonen dat u de woning in een andere staat heeft opgeleverd.

 

Huurcontract afgesloten vóór 1 augustus 2003

De regels voor het herstellen in de oude staat gelden alleen voor huurcontracten die zijn afgesloten op of na 1 augustus 2003.

 

Is uw contract van vóór deze datum? Dan moet u de woning in goede staat opleveren. In 2 gevallen hoeft u de woning niet in goede staat op te leveren:

 

als u kunt bewijzen dat de woning niet in goede staat was toen u er ging wonen;

 

als u de woning oplevert volgens een opgestelde opnamestaat.

 

Wij ontruimen alléén conform de voorwaarden van woningbouwverenigingen en woningcorporaties voor alle huurwoningen, dat wil zeggen dat u altijd zeker bent voor een goed einde huurcontract.

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

 

We werken op basis van all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

huurwoning terugbrengen in originele staat  koopwoning terugbrengen in originele staat huurwoning opknappen
huurwoning terugbrengen in originele staat

huurwoning terugbrengen in originele staat

CONTACT OPNEMEN

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via de telefoon.

Alle dagen telefonisch bereikbaar 

 

Van 07.00T/M 22.00 uur

 

U kunt ook uw vragen stellen via mail Wij werken in heel Nederland 

 

Woningontruiming Soest Woningontruiming Soesterberg Woningontruiming Baarn Woningontruiming Eemnes Woningontruiming Laren Woningontruiming Blaricum Woningontruiming Bilthoven Woningontruiming Huizen Woningontruiming Zeist Woningontruiming Bussum Woningontruiming Maardensdijk Woningontruiming Hilversum Woningontruiming Weesp Woningontruiming Eemdijk Woningontruiming Bunschoten  Woningontruiming Spakenburg Woningontruiming Amersfoort  Woningontruiming Hooge Vuursche  Woningontruiming Lage Vuursche  Woningontruiming Naarden  Woningontruiming Muidenberg  Woningontruiming Ankeveen Woningontruiming Almere  Woningontruiming Hoogland Woningontruiming Nijkerk  Woningontruiming Zeewolde  Woningontruiming Maarssen  Woningontruiming Loosdrecht  Woningontruiming Breukelen   Woningontruiming  Vinkeveen  Woningontruiming Amsterdam  Woningontruiming Barneveld  Woningontruiming Leusden  Woningontruiming Woudenberg  Woningontruiming Houten Woningontruiming Utrecht  Woningontruiming Ijsselstein  Woningontruiming Nieuwegein  Woningontruiming Zeist Woningontruiming Doorn  Woningontruiming Leusden Woningontruiming Breukelen Woningontruiming Amstelveen Woningontruiming Almere Woningontruiming Lelystad Woningontruiming Woudenberg Woningontruiming Vianen Woningontruiming Lunteren Woningontruiming Ede Woningontruiming Almere Buiten Woningontruiming Almere Binnen Woningontruiming Almere Stad Woningontruiming Harderwijk