woningontruiming duidelijke en eerlijke aanpak

Woningontruiming Ruttenberg  ontruimt uw woning of pand op een snelle, betrouwbare en professionele manier, maar ook discreet, persoonlijk en flexibiliteit staat bij ons in een hoog vaandel. Deze laatste drie punten zijn vaak erg belangrijk voor een opdrachtgever, vooral als een inboedelontruiming het gevolg is van een emotionele gebeurtenis, zoals het overlijden van een dierbaar persoon of bij een faillissement. Door veel aandacht aan bovengenoemde punten te geven trachtten wij onze werkwijze alsmaar te verbeteren.

 

Hieronder vindt u een overzicht van ons stappenplan van een woning/pand ontruiming die u hopelijk een goed beeld geeft van onze werkwijze.

 

Na ontvangst van uw offerte aanvraag, maken wij een afspraak met u op de locatie van de te ontruimen woning of pand.

Tijdens de afspraak worden uw wensen en opdrachten besproken en indien wenselijk geven wij advies. Omdat wij een totaalpakket kunnen aanbieden kunnen wij in principe aan alle wensen over een woning/pand ontruiming voldoen.

Indien wenselijk wordt de inboedel met waarde vastgesteld en getaxeerd om later de waarde hiervan in mindering te brengen op de kosten.

Nadat wij de situatie goed hebben geanalyseerd maken wij een offerte op met een vaste prijs. In de offerte worden alle werkzaamheden en afspraken opgenomen, binnen 24 uur krijgt u de offerte per mail binnen. Indien u in overeenstemming bent met de offerte kunnen de werkzaamheden uitvoeren.

Indien wenselijk kunnen wij alvorens van start te gaan met u als opdrachtgever en de verhuurder/opzichter een ontmoeting organiseren om een voorinspectie bij te wonen. Het is tevens ook mogelijk om een voorinspectie uit te voeren zonder uw aanwezigheid.

Documenten die privacygevoelige informatie bevatten kunnen door ons op discrete manier worden vernietigd.

Nadat alle werkzaamheden zijn verricht  , bellen we de opdrachtgever of klant om samen alle verrichte werkzaamheden te bekijken en nemen we de offerte door of alle punten netjes zijn uitgevoerd.

U kunt nu een afspraak maken voor de eindinspectie  met de verhuurder of  woningbouwcoöperatie.

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken samen met u de werkzaamheden.

 

We werken op basis van all-in prijs, zo weet u precies waar u aan toe bent.

 

 

CONTACT OPNEMEN

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via de telefoon.

Alle dagen telefonisch bereikbaar 

woningontruiming-scheveningen-katwijk-noordwijk-leiden-hoofddorp-schiphol-scheveningen-haarlem-sassenheim-dordrecht-lisse-den haag-ameland-texel-amsterveen-dordrecht-almere-lelystad
woningontruiming-naarden-bussum-huizen-laren-blaricum-bilthoven-de bilt-hilversum-amersfoort-leusden-weesp-amsterdam-utrecht-nijkerk-spakenburg-baarn-soest-soesterberg-zeist-den dolder-houten-nieuwegein-ijsselstein-putten-harderwijk-ermelo-noordwijk

Zeer tevreden over Woningontruiming Ruttenberg. Geven goed advies/ service / klant vriendelijk Nio-lifestyle

Wat een goed idee om Ruttenberg de woning van mijn schoonvader te laten ontruimen... We hadden de lijst van wat er moest gebeuren van de woningbouwvereniging gekregen en dat wilde Anton graag weten. Toen er nieuwe huurders kwamen die spullen over wilde nemen, hebben we die lijst ook meegegeven... Anton was ook bij de eindinspectie en er was helemaal niks wat alsnog gedaan moest worden. Klasse mannen, alles volgens afspraak en nog sympathieke gasten ook. Chapeau. En nog bedankt... Corrie van der Wenden - van Batum.