Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden Drenthe

Een zorgkamer in een verpleegtehuis laten ontruimen in Drenthe is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk altijd een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer soms ook nog eens te worden ontruimd onder emotionele omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Woningontruiming Ruttenberg staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen door héél Nederland. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Verpleeghuis kamer ontruimen contact opnemen Drenthe

Ontruimen van een zorg of verpleegkamer na overlijden provincie Drenthe in de gemeenten, Aa en Hunze, Assen, Beilen, Borger, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel,  Midden-Drenthe, Noordenveld, Borger Odoorn, Tynaarlo, Westerveld

WONINGONTRUIMING  RUTTENBERG  DE SPECIALIST IN HET VERHUUR- EN VERKOOPKLAAR MAKEN VAN WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN MET OPLEVERGARANTIE.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw woning of bedrijf te laten ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Ontruimen en bezemschoon opleveren gebeurt conform uw wensen en/of conform de eisen van de verhuurder van uw woning of pand.

Woning ontruimen na overlijden

Woning ontruimen na overlijden Spoedontruiming is mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel. 

Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte.

Spoedontruiming

Om een spoedontruiming goed uit te kunnen voeren en binnen de gestelde deadline klaar te zijn, is niet alleen kennis van zaken essentieel. Goede communicatie is van het grootste belang om het traject succesvol af te sluiten. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ontruiming binnen 48 uur garanderen. 

Huisontruiming door ervaren professionals

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen wij schade aan uw huis of (bedrijf) pand. 

 

HUURWONING ONTRUIMEN EN IN ORIGINELE STAAT BRENGEN

De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In je huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden. Maar ‘bezemschoon’ opleveren, wat is dat precies?

Meubels en persoonlijke eigendommen moeten uit de woonruimte verwijderd zijn. 

Keuken en sanitair moeten ontdaan zijn van vuil, vet en kalkaanslag.

Inbouwapparatuur moet schoon en vetvrij zijn. 

Stickers en lijmresten op deuren en inbouwkasten moeten verwijderd zijn. 

Afvoerputjes van douche, wastafels en toilet moeten schoon zijn. 

Eventuele afvalcontainers moeten leeg en schoon zijn, 

Ventilatieroosters moeten stofvrij zijn. 

Eventuele kruipruimtes, balkon of schuur moeten geveegd zijn, spinnenwebben weg. 

Alle vloeren moeten geveegd en vrij van vlekken zijn. 

Raamkozijnen en vensterbanken moeten stof- en vetvrij zijn.

Huur opzeggen wat moet u doen

Bij het opzeggen van de huur bij een huurwoning vraag een voorinspectie aan.

Er komt iemand van de verhuurder bij u kijken in de woning en gaat u precies vertellen wat er moet gebeuren in de woning om deze netjes op te leveren. U krijgt een overzicht van de werkzaamheden per post of mail.

Vóór het ontruimen van de woning nemen wij de punten van de voorinspectie lijst over en voeren alle werkzaamheden uit zodat de woning netjes opgeleverd word aan de verhuurder.

Wij geven dan ook een oplevergarantie en staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Ontruimen woning met oplevergarantie ✅

Wij leveren de woning schoon op voor bewoners of woningbouwvereniging en geven altijd een oplevergarantie . Gaat u verhuizen? Dan heeft u al genoeg aan je hoofd. U focust zich op de nieuwe woning en hebt het al druk genoeg. Wij als woningontruiming Ruttenberg zijn u daarom van dienst om uw oude woning goed op te leveren. Wij zorgen dat de achtergelaten spullen verwijderd worden uit de woning en de woning schoon wordt opgeleverd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw oude woning, wij zorgen dat alles netjes opgeleverd kan worden.

Tevens nemen wij voor u de meterstanden op en regelen de sleutel overdracht.

 Wij staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Zorgkamer verpleeghuis, zorginstelling of verzorgingshuis ontruimen

Het grootste verschil tussen een spoedontruiming en een reguliere woningontruiming is het tijdbestek waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bij een reguliere woningontruiming is er vaak voldoende tijd, vaak gebeurt dit zelfs over meerdere dagen of weken. Dit is niet mogelijk bij een spoedontruiming van een zorgkamer. Na het overlijden moeten de nabestaanden veel regelen. Niet alleen voor de uitvaart, maar ook voor het ontruimen van de kamer in de zorginstelling. Zorginstellingen krijgen nog maar een paar dagen na het overlijden een vergoeding voor de kamer, daarna komt er een ander persoon in. Het is dus belangrijk dat nabestaanden kamers in zorginstellingen snel ontruimen en opleveren.

Laat uw woning verkoopklaar maken voor de overdracht

Is uw woning verkocht? Gefeliciteerd!

De dag dat je het definitieve koopcontract ondertekent en de sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaren is natuurlijk een mooi moment. Het is dan wel belangrijk dat je je oude woning netjes achterlaat. Fijn voor de nieuwe bewoners, en ook jou geeft het een goed gevoel.

Uiteraard is het wel netjes als je het huis schoon achterlaat, eigenlijk net zoals een vakantiehuisje. Even een stofzuiger door het huis, de bezem door de schuur en een doekje over het aanrecht dus. Zodat de nieuwe bewoners niet meer kunnen zien wat jullie allemaal gedaan hebben in huis en wie er gewoond hebben.

Wij ontruimen de woning zorgvuldig en zorgen dat er niks meer aanwezig is in de woning, schuur of garage worden netjes leeg en schoongemaakt. zelfs de tuin ruimen wij helemaal op.

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken de werkzaamheden. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. Wij werken op basis van een All-in prijs, Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Offerte aanvragen

Waarom Ontruiming Ruttenberg

✅Oplevergarantie van toepassing

✅All-in prijs geen nare verrassingen achteraf

✅Inkoop meubels en goederen

✅Altijd goedkoper dan de woningbouw

✅Landelijk en flexibel inzetbaar

✅Spoedontruiming specialist

✅Vrijblijvende offerte aanvragen

✅24 uurs beschikbaarheid

✅Servicegericht en planmatig

✅Geen voorrijkosten 

woningontruiming ruttenberg regionaal en lokaal ontruimen

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij een woningontruiming

✅AFVOER MEUBELS EN GEBRUIKSGOEDEREN

✅VERWIJDEREN GELIJMDE VLOERBEDEKKING VLOER EN TRAP

✅VERWIJDEREN LAMINAAT/ PVC TEGELVLOER PLAVUIZEN/ HOUTEN VLOERDELEN

✅MUREN EN PLAFONDS ONTDOEN VAN SPIJKERS, HAKEN EN PLUGGEN. ONTSTANE GATEN OPVULLEN.

✅SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN.

✅SCHILDERWERKZAAMHEDEN

✅SLOOPWERKZAAMHEDEN

✅BEHANG VERWIJDEREN.

✅NICOTINEAANSLAG VERWIJDEREN.

✅KEUKEN EN BADKAMER DEMONTEREN EN AFVOEREN.

✅VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN EN/OF FOTO’S WORDEN DISCREET VERNIETIGD.

✅ARCHIEFVERNIETIGING.

✅MEDICATIE RETOURNEREN NAAR EEN APOTHEEK.

✅DIVERSE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

✅VERKOOP KLAARMAKEN ELK TYPE WONING

✅VERHUIZINGEN

Samenvatting

Tijdens woningontruiming kunnen we allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van gaten in muren of verwijderen van behang en vloerbedekking.

Zoekt u een bedrijf voor het ontruimen van uw woning wegens emigratie, overlijden of verhuizing, overweeg dan Woningontruiming Ruttenberg. Wij maken uw huis snel en netjes leeg. Daarnaast ontruimen wij bedrijfsruimtes, kamers, rusthuizen en verpleeghuis kamers. Wij maken uw woning persoonlijk en professioneel verkoopklaar, organiseren de verhuizing van een senior of zorgen ervoor dat een woning wordt ontruimt na overlijden. Wij komen gratis bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. We stellen ontruimingskosten vast en bieden een eerlijke vergoeding voor uw inboedel indien gewenst. 

Woningontruiming Ruttenberg is een professionele woningontruimer voor de particuliere en zakelijke markt. Ruttenberg Woningontruiming is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Veelal in het geval van overlijden of verhuizen komt het voor dat een woning ontruimd moet worden, wij nemen uw zorgen uit handen en leveren de huur- of koopwoning volledig schoon en verhuur/verkoopbaar op.

Op Woningontruiming Ruttenberg Ontruimingen kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Ruttenberg Ontruimingen ontzorgt bij het leegruimen en veegschoon opleveren van een woning, het verzorgen van een (senioren) verhuizing en het tijdelijk opslaan van boedel. Werkzaamheden als tuin opschonen, behang verwijderen, tegelvloeren verwijderen, schilderwerk doen we ook en we hebben ruime ervaring met het opruimen en schoonmaken van overvolle en vieze woningen van mensen met verzamelwoede. We onderscheiden ons door bruikbare boedel een herbestemming te geven via goede doelen, zoveel mogelijk te recyclen en wij werken zoveel als mogelijk zonder afvalcontainer om het afval af te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is gespecialiseerd in: Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing. Het overnemen van inboedels bij woningontruiming. Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel.

Overzicht van verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis kamer waar wij onze diensten uitvoeren

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

Zuidlaren

Eelde-Paterswolde

Klazienaveen 

Coevorden

Roden 

Meppel

Hoogeveen

Emmen

Assen

Aalden

Achterste Erm

Aa en Hunze

Altena

Noordenveld

Alteveer

De Wolden

Midden-Drenthe

Anderen

Annen

Ansen

Ballo

Beilen

Barger-Compascuum

Barger-Erfscheidenveen

Barger-Oosterveen

Barger-Oosterveld

Bazuin

Beilervaart

Benderse

Benneveld

Berghuizen

Blijdenstein

Bloemberg

Boerlaan

Boermastreek

Bonnen

Bonnerveen

Borger

Bosje

Boterveen

Bovensmilde

Bovenstreek

Broekhuizen

Bronneger

Bronnegerveen

Brunsting

Bruntinge

Buinen

Buinerveen

Buitenhuizen

Bunne

Busselte

Coevorden

Winde

Wittelte

Witten

Witteveen

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

Dalen

Dalerpeel

Dalerveen

Darp

De Groeve

De Haar

De Haar

De Haar

De Hilte

De Kiel

De Klosse

De Kolk

De Mars

De Pol

De Punt

De Schiphorst

De Stapel

De Stuw

Deurze

De Wijk

Diever

Dikbroeken

Diphoorn

Doldersum

Donderen

Drijber

Drogt  

Drouwen

Drouwenermond

Drouwenerveen

Dwingeloo

Echten

Eelde

Eelderwolde

Eemster

Eemten

Een

Een-West

Eerste Dwarsdiep

Eerste Exloërmond

Ees

Eesergroen

Eeserveen

Eext

Eexterveen

Eexterveenschekanaal

Eexterzandvoort

Ekehaar

Eldersloo

Eleveld

Elim

Ellertshaar

Elp

Emmen

Westdorp

Westeinde

Westenesch

Westerbork

Westerse Bos

Westervelde

Wezup

Wezuperbrug

Wijster

Wilhelminaoord

Wilhelmsoord

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden.

Emmer-Compascuum

Emmer-Erfscheidenveen

Emmerschans

Erm

Ermerveen

Eursing

Eursinge

Eursinge

Eursinge

Exloërkijl

Exloërveen

Exloo

Fluitenberg

Fort

Foxel

Foxwolde

Frederiksoord

Garminge

Gasselte

Gasselterboerveen

Gasselterboerveenschemond

Gasselternijveen

Gasselternijveenschemond

Gasteren

Geelbroek

Gees

Geesbrug

Geeuwenbrug

Gieten

Gieterveen

Gieterzandvoort

Gijsselte

Graswijk

Grevenberg

Grolloo

Haakswold

Haalweide

Havelte

Havelterberg

Hees

Het Moer

Het Schier

Hijken

Hijkersmilde

Hoge Linthorst

Hollandscheveld

Holsloot

Holthe

Holtien

Holtinge

Hoogehaar

Hoogersmilde

Hoogeveen

Hooghalen

 Zwartemeer

Zwartschaap

Zweeloo

Zwiggelte

Zwinderen

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden,

Huis ter Heide

Kalenberg

Kalteren

Kavelingen

Kerkenveld

Kibbelveen

Klatering

Klazienaveen

Klazienaveen-Noord

Klijndijk

Klooster

Kloosterveen

Koekange

Koekangerveld

Koelveen

Kolderveen

Kolderveense 

Kostvlies

Kraloo

Laaghalen

Laaghalerveen

Langelo

Leeuwte

Leggeloo

Leutingewolde

Lhee

Lheebroek

Lieveren

Lieving

Linde

Loon

Lubbinge

Lunssloten

Makkum

Mantinge

Marwijksoord

Meppel

Meppen

Middelveen

Middendorp

Midlaren

Molenstad

Munsterscheveld

Nietap

Nieuw-Amsterdam

Nieuw-Annerveen

Nieuw-Balinge

Nieuw-Buinen

Nieuw-Dordrecht

Nieuwediep

Nieuwe Krim

Nieuweroord

Nieuwlande

Nieuw-Roden

Yde

Zandpol

Zeegse

Zeijen

Zeijerveen

Zeijerveld

Zorgvlied

Zuidbarge

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden, Nieuw-Schoonebeek

Nieuw-Weerdinge

Nijensleek

Nijeveen

Nijeveense Bovenboer

Nijlande

Nijstad

Nolde

Nooitgedacht

Noordbarge

Noordscheschut

Noord-Sleen

Noordwijk

Norg

Norgervaart

Nuil

Odoorn

Odoornerveen

Oldendiever

Oldenhave

Oosteinde

Oosterbroek

Oosterhesselen

Oosterse Bos

Oranje

Oranjedorp

Orvelte

Oshaar

Oud Annerveen

Oudemolen

Oude Willem

Oud Veeningen

Paardelanden

Padhuis

Papenvoort

Paterswolde

Peest

Peize

Peizermade

Peizerwold

Pesse

Pieperij

Pikveld

Rhee

Rheebruggen

Rheeveld

Roden

Roderesch

Roderwolde

Rogat

Rolde

Roswinkel

Ruinen

Ruinerweide

Vossebelt

Vredenheim

Vries

Vuile Riete

Wachtum

Wapse

Wapserveen

Wateren

Weerdinge

Weerwille

Weijerswold

Weiteveen

Wemmenhove

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden, Ruinerwold

Sandebuur

Schelfhorst

Schieven

Schimmelarij

Schipborg

Schoonebeek

Schoonloo

Schoonoord

Schottershuizen

Schrapveen

Schreierswijk

Schutwijk

Siberië Vlag

Sleen

Smalbroek

Smilde

Spier

Spijkerboor

Stadterij

Steenbergen

Steenbergen

Steenwijksmoer

Stieltjeskanaal

Streek

Struikberg

Stuifzand

Taarlo

Ten Arlo

Ter Aard

Terheijl

't Haantje

Terhorst

Tiendeveen

't Noorden

Torenveen

Tweede Dwarsdiep

Tweede Exloërmond

Tweede Valthermond

Tynaarlo

Ubbena

Uffelte

Valsteeg

Valthe

Valtherblokken

Valthermond

Valthermussel

Veenhof

Veenhuizen

Veeningen

Veenoord

Vledder

Vledderveen

Vlieghuis

Zuidlaren Zuidveld

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming