Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden Friesland

Een zorgkamer in een verpleegtehuis laten ontruimen in Friesland is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk altijd een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer soms ook nog eens te worden ontruimd onder emotionele omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Woningontruiming Ruttenberg staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen door héél Nederland. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Verpleeghuis kamer ontruimen contact opnemen Friesland

Ontruimen van een zorg of verpleegkamer na overlijden provincie Friesland in de gemeenten, Achtkarspelen, Ameland, Drachten, Dantumadeel,

De Friese Meren, Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden, Noardeast-Fryslân, Ooststellingwerf, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tietjerksteradeel, Vlieland, Waadhoeke, Weststellingwerf

WONINGONTRUIMING  RUTTENBERG  DE SPECIALIST IN HET VERHUUR- EN VERKOOPKLAAR MAKEN VAN WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN MET OPLEVERGARANTIE.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw woning of bedrijf te laten ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Ontruimen en bezemschoon opleveren gebeurt conform uw wensen en/of conform de eisen van de verhuurder van uw woning of pand.

Woning ontruimen na overlijden

Woning ontruimen na overlijden Spoedontruiming is mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel. 

Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte.

Spoedontruiming

Om een spoedontruiming goed uit te kunnen voeren en binnen de gestelde deadline klaar te zijn, is niet alleen kennis van zaken essentieel. Goede communicatie is van het grootste belang om het traject succesvol af te sluiten. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ontruiming binnen 48 uur garanderen. 

Huisontruiming door ervaren professionals

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen wij schade aan uw huis of (bedrijf) pand. 

 

HUURWONING ONTRUIMEN EN IN ORIGINELE STAAT BRENGEN

De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In je huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden. Maar ‘bezemschoon’ opleveren, wat is dat precies?

Meubels en persoonlijke eigendommen moeten uit de woonruimte verwijderd zijn. 

Keuken en sanitair moeten ontdaan zijn van vuil, vet en kalkaanslag.

Inbouwapparatuur moet schoon en vetvrij zijn. 

Stickers en lijmresten op deuren en inbouwkasten moeten verwijderd zijn. 

Afvoerputjes van douche, wastafels en toilet moeten schoon zijn. 

Eventuele afvalcontainers moeten leeg en schoon zijn, 

Ventilatieroosters moeten stofvrij zijn. 

Eventuele kruipruimtes, balkon of schuur moeten geveegd zijn, spinnenwebben weg. 

Alle vloeren moeten geveegd en vrij van vlekken zijn. 

Raamkozijnen en vensterbanken moeten stof- en vetvrij zijn.

Huur opzeggen wat moet u doen

Bij het opzeggen van de huur bij een huurwoning vraag een voorinspectie aan.

Er komt iemand van de verhuurder bij u kijken in de woning en gaat u precies vertellen wat er moet gebeuren in de woning om deze netjes op te leveren. U krijgt een overzicht van de werkzaamheden per post of mail.

Vóór het ontruimen van de woning nemen wij de punten van de voorinspectie lijst over en voeren alle werkzaamheden uit zodat de woning netjes opgeleverd word aan de verhuurder.

Wij geven dan ook een oplevergarantie en staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Ontruimen woning met oplevergarantie ✅

Wij leveren de woning schoon op voor bewoners of woningbouwvereniging en geven altijd een oplevergarantie . Gaat u verhuizen? Dan heeft u al genoeg aan je hoofd. U focust zich op de nieuwe woning en hebt het al druk genoeg. Wij als woningontruiming Ruttenberg zijn u daarom van dienst om uw oude woning goed op te leveren. Wij zorgen dat de achtergelaten spullen verwijderd worden uit de woning en de woning schoon wordt opgeleverd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw oude woning, wij zorgen dat alles netjes opgeleverd kan worden.

Tevens nemen wij voor u de meterstanden op en regelen de sleutel overdracht.

 Wij staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Zorgkamer verpleeghuis, zorginstelling of verzorgingshuis ontruimen

Het grootste verschil tussen een spoedontruiming en een reguliere woningontruiming is het tijdbestek waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bij een reguliere woningontruiming is er vaak voldoende tijd, vaak gebeurt dit zelfs over meerdere dagen of weken. Dit is niet mogelijk bij een spoedontruiming van een zorgkamer. Na het overlijden moeten de nabestaanden veel regelen. Niet alleen voor de uitvaart, maar ook voor het ontruimen van de kamer in de zorginstelling. Zorginstellingen krijgen nog maar een paar dagen na het overlijden een vergoeding voor de kamer, daarna komt er een ander persoon in. Het is dus belangrijk dat nabestaanden kamers in zorginstellingen snel ontruimen en opleveren.

Laat uw woning verkoopklaar maken voor de overdracht

Is uw woning verkocht? Gefeliciteerd!

De dag dat je het definitieve koopcontract ondertekent en de sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaren is natuurlijk een mooi moment. Het is dan wel belangrijk dat je je oude woning netjes achterlaat. Fijn voor de nieuwe bewoners, en ook jou geeft het een goed gevoel.

Uiteraard is het wel netjes als je het huis schoon achterlaat, eigenlijk net zoals een vakantiehuisje. Even een stofzuiger door het huis, de bezem door de schuur en een doekje over het aanrecht dus. Zodat de nieuwe bewoners niet meer kunnen zien wat jullie allemaal gedaan hebben in huis en wie er gewoond hebben.

Wij ontruimen de woning zorgvuldig en zorgen dat er niks meer aanwezig is in de woning, schuur of garage worden netjes leeg en schoongemaakt. zelfs de tuin ruimen wij helemaal op.

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken de werkzaamheden. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. Wij werken op basis van een All-in prijs, Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Offerte aanvragen

Waarom Ontruiming Ruttenberg

✅Oplevergarantie van toepassing

✅All-in prijs geen nare verrassingen achteraf

✅Inkoop meubels en goederen

✅Altijd goedkoper dan de woningbouw

✅Landelijk en flexibel inzetbaar

✅Spoedontruiming specialist

✅Vrijblijvende offerte aanvragen

✅24 uurs beschikbaarheid

✅Servicegericht en planmatig

✅Geen voorrijkosten 

woningontruiming ruttenberg regionaal en lokaal ontruimen

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij een woningontruiming

✅AFVOER MEUBELS EN GEBRUIKSGOEDEREN

✅VERWIJDEREN GELIJMDE VLOERBEDEKKING VLOER EN TRAP

✅VERWIJDEREN LAMINAAT/ PVC TEGELVLOER PLAVUIZEN/ HOUTEN VLOERDELEN

✅MUREN EN PLAFONDS ONTDOEN VAN SPIJKERS, HAKEN EN PLUGGEN. ONTSTANE GATEN OPVULLEN.

✅SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN.

✅SCHILDERWERKZAAMHEDEN

✅SLOOPWERKZAAMHEDEN

✅BEHANG VERWIJDEREN.

✅NICOTINEAANSLAG VERWIJDEREN.

✅KEUKEN EN BADKAMER DEMONTEREN EN AFVOEREN.

✅VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN EN/OF FOTO’S WORDEN DISCREET VERNIETIGD.

✅ARCHIEFVERNIETIGING.

✅MEDICATIE RETOURNEREN NAAR EEN APOTHEEK.

✅DIVERSE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

✅VERKOOP KLAARMAKEN ELK TYPE WONING

✅VERHUIZINGEN

Samenvatting

Tijdens woningontruiming kunnen we allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van gaten in muren of verwijderen van behang en vloerbedekking.

Zoekt u een bedrijf voor het ontruimen van uw woning wegens emigratie, overlijden of verhuizing, overweeg dan Woningontruiming Ruttenberg. Wij maken uw huis snel en netjes leeg. Daarnaast ontruimen wij bedrijfsruimtes, kamers, rusthuizen en verpleeghuis kamers. Wij maken uw woning persoonlijk en professioneel verkoopklaar, organiseren de verhuizing van een senior of zorgen ervoor dat een woning wordt ontruimt na overlijden. Wij komen gratis bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. We stellen ontruimingskosten vast en bieden een eerlijke vergoeding voor uw inboedel indien gewenst. 

Woningontruiming Ruttenberg is een professionele woningontruimer voor de particuliere en zakelijke markt. Ruttenberg Woningontruiming is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Veelal in het geval van overlijden of verhuizen komt het voor dat een woning ontruimd moet worden, wij nemen uw zorgen uit handen en leveren de huur- of koopwoning volledig schoon en verhuur/verkoopbaar op.

Op Woningontruiming Ruttenberg Ontruimingen kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Ruttenberg Ontruimingen ontzorgt bij het leegruimen en veegschoon opleveren van een woning, het verzorgen van een (senioren) verhuizing en het tijdelijk opslaan van boedel. Werkzaamheden als tuin opschonen, behang verwijderen, tegelvloeren verwijderen, schilderwerk doen we ook en we hebben ruime ervaring met het opruimen en schoonmaken van overvolle en vieze woningen van mensen met verzamelwoede. We onderscheiden ons door bruikbare boedel een herbestemming te geven via goede doelen, zoveel mogelijk te recyclen en wij werken zoveel als mogelijk zonder afvalcontainer om het afval af te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is gespecialiseerd in: Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing. Het overnemen van inboedels bij woningontruiming. Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel.

Overzicht van verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis kamer waar wij onze diensten uitvoeren in friesland

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

Woningontruiming Aalsum / Ealsum 

Woningontruiming Abbegea / Abbega 

Woningontruiming Abbegeasterke(a)tting/ Abbegaasterketting 

Woningontruiming Abbenwier 

Woningontruiming Abbewier of Iewier / Jewier 

Woningontruiming Achlum 

Woningontruiming Aekinga 

Woningontruiming Akkrum 

Woningontruiming Akmarijp / Eagmaryp 

Woningontruiming Aldeboarn 

Woningontruiming Aldegea / Oudega 

Woningontruiming Aldegea / Oudega 

Woningontruiming Aldemardum / Oudemirdum 

Woningontruiming Ald Terp 

Woningontruiming Aldtsjerk / Oudkerk 

Woningontruiming Aldwâldmersyl 

Woningontruiming Allingawier 

Woningontruiming Anjum / Eanjum 

Woningontruiming Anneburen / Annebuorren 

Woningontruiming Annabuorren 

Woningontruiming Appelscha / Appelskea 

Woningontruiming Arkens 

Woningontruiming Arkum 

Woningontruiming Arum 

Woningontruiming Atzeburen 

Woningontruiming Augsbuurt-Lutjewoude / Lytsewâld 

Woningontruiming Augustinusga / Stynsgea 

Woningontruiming Baaiduinen 

Woningontruiming Baaium / Baijum 

Woningontruiming Baard 

Woningontruiming Baarderburen / Baardbuorren 

Woningontruiming Baburen 

Woningontruiming Bakhúzen / Bakhuizen 

Woningontruiming Bakkeveen / Bakkefean 

Woningontruiming Balk 

Woningontruiming Ballingbuur 

Woningontruiming Ballum 

Woningontruiming Bantega 

Woningontruiming Bartlehiem 

Woningontruiming Bears / Beers

Woningontruiming Beetgum / Bitgum 

Woningontruiming Beetgumermolen / Bitgummole 

Woningontruiming Beetsterzwaag / Beetstersweach 

Woningontruiming Berlikum / Berltsum 

Woningontruiming Betterwird / Betterwurd 

Woningontruiming Blauhûs / Blauwhuis 

Woningontruiming Blauwverlaat / Blauforlaet 

Woningontruiming Blesdijke 

Woningontruiming Blessum 

Woningontruiming Blije 

Woningontruiming Boatebuorren 

Woningontruiming Boazum / Bozum 

Woningontruiming Boelenslaan / Boelensloane 

Woningontruiming Boekelte 

Woningontruiming Boekhorst 

Woningontruiming Kûkherne / Kuikhorne 

Woningontruiming Kuikhorne / Kûkherne 

Woningontruiming Laag-Duurswoude / Leech-Duerswâld 

Woningontruiming Laaksum / Laaxum 

Woningontruiming Landerum 

Woningontruiming Langedijke / Langedike 

Woningontruiming Langelille 

Woningontruiming Langezwaag / Langsweagen 

Woningontruiming Langweer / Langwar 

Woningontruiming Leegte 

Woningontruiming Leeuwarden 

Woningontruiming Legemeer / Legemear of Legemar 

Woningontruiming Lekkum 

Woningontruiming Leeuwarden 

Woningontruiming Lemmer 

Woningontruiming Lichtaard 

Woningontruiming Lies 

Woningontruiming Lioessens / Ljussens 

Woningontruiming Lippenhuizen / Lippenhuzen 

Woningontruiming Lippenwoude 

Woningontruiming Loënga / Loaiïngea 

Woningontruiming Lollum 

Woningontruiming Longerhouw / Longerhou 

Woningontruiming Luinjeberd / Lúnbert 

Woningontruiming Luxwoude / Lúkswâld 

Woningontruiming Lutjelollum 

Woningontruiming Lutkepost / Lytsepost 

Woningontruiming Lytsewierrum / Lutkewierum 

Woningontruiming Lytshuzen / Lijtshuizen 

Woningontruiming Makkinga / Makkingea 

Woningontruiming Makkum 

Woningontruiming Makkum 

Woningontruiming Mantgum 

Woningontruiming Marrum 

Woningontruiming Marssum 

Woningontruiming Meilahuzen 

Woningontruiming Menaldum / Menaam 

Woningontruiming Metslawier / Mitselwier 

Woningontruiming Middelburen 

Woningontruiming Midlum / Mullum Almenum Harlingen 

Woningontruiming Midsland 

Woningontruiming Midsland aan Zee 

Woningontruiming Midsland-Noord 

Woningontruiming Miedum 

Woningontruiming Miedum 

Woningontruiming Mildam / Mildaam 

Woningontruiming Minnertsga / Minnertsgea 

Woningontruiming Moddergat 

Woningontruiming Molkwar / Molkwerum 

Woningontruiming Montsamabuorren

Woningontruiming Morra / Moarre 

Woningontruiming Moskou

Woningontruiming Mounebuorren 

Woningontruiming Munein / Molenend 

Woningontruiming Munnekeburen 

Woningontruiming Munnekezijl 

Woningontruiming Murns / Mirns 

Woningontruiming Yndyk / Indijk 

Woningontruiming Ypekolsgea / Ypecolsga 

Woningontruiming Ysbrechtum 

Woningontruiming Zandbulten / Sânbulten 

Woningontruiming Zandburen 

Woningontruiming Zandhuizen 

Woningontruiming Zevenbuurt 

Woningontruiming Zevenhuizen 

Woningontruiming Zuiderburen 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

Woningontruiming Boer 

Woningontruiming Boijl 

Woningontruiming Boksum 

Woningontruiming Bollingawier / Bollingwier 

Woningontruiming Bolsward

Woningontruiming Bonkwert/ Bonkwerd 

Woningontruiming Bontebok 

Woningontruiming Boornbergum / Boarnburgum 

Woningontruiming Boornzwaag / Boarnsweach 

Woningontruiming Bornwird / Boarnwert 

Woningontruiming Bornwirdhuizen / Boarnwerthuzen 

Woningontruiming Brandeburen / Brânbuorren 

Woningontruiming Brantgum 

Woningontruiming Breezanddijk / Breesândyk 

Woningontruiming Britsum 

Woningontruiming Britswert / Britswerd 

Woningontruiming Broek 

Woningontruiming Broek-Noord 

Woningontruiming Broeksterwoude / Broeksterwâld 

Woningontruiming Buitenpost / Bûtenpost 

Woningontruiming Buitenstverlaat / Bûtenstfallaat 

Woningontruiming Burdaard Burdaard-noord Ferwerderadiel 

Woningontruiming Burdaard Burdaard-zuid Ferwerderadiel 

Woningontruiming Buren / Bueren 

Woningontruiming Burgum / Bergum 

Woningontruiming Burgumerdaam / Bergumerdam 

Woningontruiming Burgwerd / Burchwert 

Woningontruiming Burstum / Birstum 

Woningontruiming Burum 

Woningontruiming Buweklooster / Bouwekleaster 

Woningontruiming Commissiepolle 

Woningontruiming Cornjum / Koarnjum 

Woningontruiming Cornwerd / Koarnwert 

Woningontruiming Damwoude / Damwâld 

Woningontruiming Dearsum 

Woningontruiming De Bargebek / Bargebek 

Woningontruiming De Bels 

Woningontruiming De Blesse 

Woningontruiming De Blijnse 

Woningontruiming De Blokken 

Woningontruiming Dedgum / Dedzjum 

Woningontruiming De Gaasten 

Woningontruiming De Gaastmar / Gaastmeer 

Woningontruiming De Grits 

Woningontruiming De Harste 

Woningontruiming De Hel 

Woningontruiming De Him 

Woningontruiming De Hoeve 

Woningontruiming De Hommerts / Hommerts 

Woningontruiming Deinum 

Woningontruiming De Keegen 

Woningontruiming De Kliuw 

Woningontruiming De Knipe 

Woningontruiming De Knolle 

Woningontruiming De Kolk 

Woningontruiming De Kooi 

Woningontruiming De Kooten / De Koaten 

Woningontruiming Naarderbuorren 

Woningontruiming Nieuwland / Nylân 

Woningontruiming Nes 

Woningontruiming Niawier / Nijewier 

Woningontruiming Nieuwebildtdijk / Nijebiltdyk 

Woningontruiming Nieuwebrug / Nijbrêge 

Woningontruiming Nieuwehorne / Nijhoarne 

Woningontruiming Nieuweschoot / Nijskoat 

Woningontruiming Nieuwland / Nylân 

Woningontruiming Nij Altoenae 

Woningontruiming Nij Amerika / Nieuw Amerika 

Woningontruiming Nij Beets 

Woningontruiming Nijbuorren 

Woningontruiming Nijeberkoop / Nijeberkeap 

Woningontruiming Nijega / Nijegea 

Woningontruiming Nijehaske 

Woningontruiming Nijeholtpade 

Woningontruiming Nijeholtwolde 

Woningontruiming Nijelamer 

Woningontruiming Nijemardum / Nijemirdum 

Woningontruiming Nijesyl / Nijezijl 

Woningontruiming Nijetrijne 

Woningontruiming Nijhuizum / Nijhuzum 

Woningontruiming Nijlân / Nijland 

Woningontruiming Noardburgum / Noordbergum 

Woningontruiming Noardein 

Woningontruiming Noordwolde 

Woningontruiming Noordwolde-Zuid 

Woningontruiming Nykleaster 

Woningontruiming Oensjerk / Oenkerk 

Woningontruiming Offingawier / Offenwier 

Woningontruiming Oldeberkoop / Aldeberkeap 

Woningontruiming Oldeholtpade 

Woningontruiming Oldeholtwolde 

Woningontruiming Oldelamer 

Woningontruiming Oldeouwer / Alde Ouwer 

Woningontruiming Oldetrijne 

Woningontruiming Olterterp 

Woningontruiming Oosterbierum / Easterbierrum 

Woningontruiming Oosterburen 

Woningontruiming Oosterend 

Woningontruiming Oosternijkerk / Easternijtsjerk 

Woningontruiming Oosterstreek 

Woningontruiming Oosterwolde / Easterwâlde 

Woningontruiming Oosterzee Buren 

Woningontruiming Oosterzee Gietersebrug 

Woningontruiming Oosthem / Easthim 

Woningontruiming Oostmahorn / De Skâns 

Woningontruiming Oostrum / Eastrum 

Woningontruiming Oost-Vlieland / East-Flylân 

Woningontruiming Opeinde / De Pein 

Woningontruiming Ophuis / Ophûs 

Woningontruiming Opperburen 

Woningontruiming Opperkooten / Opperkoaten 

Woningontruiming Oranjewoud / Oranjewâld 

Woningontruiming Osingahuzen / Osingahuizen 

Woningontruiming Otterweg 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden.

 

 

Woningontruiming De Laatste Stuiver / De Lêste Stuver 

Woningontruiming Delbuorren / Delburen 

Woningontruiming Delfstrahuizen 

Woningontruiming De Fryske Marren 

Woningontruiming De Lytse Gaastmar / Kleine Gaastmeer 

Woningontruiming De Pôle 

Woningontruiming De Rijlst 

Woningontruiming Ryp

Woningontruiming De Schans 

Woningontruiming De Tike 

Woningontruiming De Trynwâlden / Trijnwouden 

Woningontruiming De Valom / De Falom 

Woningontruiming De Veenhoop / De Feanhoop 

Woningontruiming De Wijngaarden / De Wyngaarden 

Woningontruiming De Wilgen / De Wylgen 

Woningontruiming Dijken / Diken 

Woningontruiming Dijkshorne / Dykshoarne 

Woningontruiming Dijksterburen / Dyksterbuorren 

Woningontruiming Dijksterhuizen / Dyksterhuzen 

Woningontruiming Doijum / Doaium 

Woningontruiming Dokkum 

Woningontruiming Dongeradeel 

Woningontruiming Domwier 

Woningontruiming Dongjum / Doanjum 

Woningontruiming Doniaburen 

Woningontruiming Doniaga / Dunegea 

Woningontruiming Donkerbroek 

Woningontruiming Drachten 

Woningontruiming Drachtstercompagnie 

Woningontruiming Draeisterhuzen / Draaisterhuizen 

Woningontruiming Drieboerehuizen / Trijeboerehuzen 

Woningontruiming Driesum / Driezum 

Woningontruiming Drogeham / Droegeham 

Woningontruiming Dronrijp / Dronryp 

Woningontruiming Drylts / IJlst 

Woningontruiming Eagum 

Woningontruiming Earnewâld / Eernewoude 

Woningontruiming Easterboarn / Oosterboorn 

Woningontruiming Easterein / Oosterend 

Woningontruiming Easterlittens / Oosterlittens 

Woningontruiming Eastermar / Oostermeer 

Woningontruiming Easterwierrum / Oosterwierum 

Woningontruiming Easthim / Oosthem 

Woningontruiming Echten 

Woningontruiming Echtenerbrug 

Woningontruiming Ee / Ie 

Woningontruiming Eemswoude / Ymswâlde 

Woningontruiming Eesterga 

Woningontruiming Egbertsgaasten 

Woningontruiming Ealahúzen / Elahuizen 

Woningontruiming Elsloo / Elslo 

Woningontruiming Engelum / Ingelum 

Woningontruiming Engwier 

Woningontruiming Engwierum / Ingwierrum 

Woningontruiming Exmorra / Eksmoarre 

Woningontruiming Exmorrazijl / Eksmoarresyl 

Woningontruiming Ezumazijl / Iezumasyl 

Woningontruiming Otterweg 

Woningontruiming Oud-Appelscha / Ald-Appelskea 

Woningontruiming Oud Beets 

Woningontruiming Oudebildtdijk / Aldebiltdyk  

Woningontruiming Oude Biltzijl / Ouwe-Syl 

Woningontruiming Oudega / Aldegea 

Woningontruiming Oudehaske / Aldehaske 

Woningontruiming Oudeholtwolde / Aldeholtwâlde 

Woningontruiming Oudehorne / Aldhoarne 

Woningontruiming Oude Leye of Oude Leije  / Aldeleie 

Woningontruiming Oudemirdum / Aldemardum 

Woningontruiming Oudeschoot / Aldskoat 

Woningontruiming Oudewegstervaart / Aldeweisterfeart 

Woningontruiming Oudwoude / Aldwâld 

Woningontruiming Ouwster (-) Nijega/ Ousternijegea 

Woningontruiming Ouwsterhaule / Ousterhaule 

Woningontruiming Overburen 

Woningontruiming Paesens / Peazens 

Woningontruiming Parrega / Parregea 

Woningontruiming Peins 

Woningontruiming Peperga 

Woningontruiming Petersburg 

Woningontruiming Petersburg 

Woningontruiming Piaam 

Woningontruiming Pietersbierum / Pitersbierrum 

Woningontruiming Pikesyl / Piekezijl 

Woningontruiming Pingjum / Penjum 

Woningontruiming Polle 

Woningontruiming Poppenhuzen / Poppenhuizen 

Woningontruiming Poppenwier 

Woningontruiming Quatrebras 

Woningontruiming Raard 

Woningontruiming Raerd 

Woningontruiming Ravenswoud / Ravenswâld 

Woningontruiming Reahûs / Roodhuis 

Woningontruiming Reduzum 

Woningontruiming Reidswal / Reidswâl 

Woningontruiming Reitsum 

Woningontruiming Remswerd 

Woningontruiming Rewert 

Woningontruiming Ried / Rie 

Woningontruiming Rien 

Woningontruiming Rijptsjerk / Rijperkerk 

Woningontruiming Riis / Rijs 

Woningontruiming Rijsberkampen 

Woningontruiming Rinsumageest / Rinsumageast 

Woningontruiming Ritsumazijl / Ritsumasyl 

Woningontruiming Rohel / Reahel 

Woningontruiming Rohel / Reahel 

Woningontruiming Roodeschuur / Reaskuorre 

Woningontruiming Roodkerk / Readtsjerk 

Woningontruiming Roptazijl / Roptasyl

Woningontruiming Roptazijl / Roptasyl 

Woningontruiming Rotstergaast 

Woningontruiming Rotsterhaule 

Woningontruiming Rottevalle / De Rottefalle 

Woningontruiming Rottum 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden,

Woningontruiming Farebuorren 

Woningontruiming Fatum 

Woningontruiming Ferwert 

Woningontruiming Ferwoude / Ferwâlde 

Woningontruiming Feytebuorren 

Woningontruiming Fijfhûs / Vijfhuis 

Woningontruiming Finkeburen / Finkebuorren 

Woningontruiming Finkum 

Woningontruiming Firdgum / Furdgum 

Woningontruiming Fiskersbuorren / Vissersburen 

Woningontruiming Flânsum 

Woningontruiming Fochteloo / De Fochtel 

Woningontruiming Folgeren / De Folgeren 

Woningontruiming Follega 

Woningontruiming Folsgeare / Folsgare 

Woningontruiming Formerum 

Woningontruiming Formerum aan Zee 

Woningontruiming Foudgum 

Woningontruiming Franeker 

Woningontruiming Friens 

Woningontruiming Frieschepalen / Fryske Peallen 

Woningontruiming Fûns 

Woningontruiming Gaast 

Woningontruiming Galamadammen 

Woningontruiming Galhoek of Galhoek(e)

Woningontruiming Garyp / Garijp 

Woningontruiming Gau / Gauw 

Woningontruiming Gerkesklooster / Gerkeskleaster 

Woningontruiming Gerkesklooster-Stroobos / Gerkeskleaster

Woningontruiming Gersloot / Gersleat 

Woningontruiming Gietersebrug 

Woningontruiming Gytsjerk / Giekerk 

Woningontruiming Gytsjerksterhoeke / Giekerkerhoek 

Woningontruiming Ginnum 

Woningontruiming Goaiïngea / Goënga 

Woningontruiming Goat(t)um 

Woningontruiming Goëngahuizen / Goaiïngahuzen 

Woningontruiming Goingarijp 

Woningontruiming Gooium 

Woningontruiming Gorredijk / De Gordyk 

Woningontruiming Goutum 

Woningontruiming Gracht 

Woningontruiming Grauwe Kat 

Woningontruiming Greonterp 

Woningontruiming Groot Medhuizen (Midhuizen) / Grut Midhuzen 

Woningontruiming Grote Wiske 

Woningontruiming Grou 

Woningontruiming 't Haantje 

Woningontruiming Halfweg 

Woningontruiming Hallum 

Woningontruiming Hallumerhoeke 

Woningontruiming Hamshorn / Hamsherne 

Woningontruiming Hantum 

Woningontruiming Hantumerhoek / Hantumerhoeke 

Woningontruiming Hantumeruitburen / Hantumerútbuorren 

Woningontruiming Hantumhuizen / Hantumhuzen 

Woningontruiming Harich 

Woningontruiming Otterweg 

Woningontruiming Oud-Appelscha / Ald-Appelskea 

Woningontruiming Oud Beets 

Woningontruiming Oudebildtdijk / Aldebiltdyk  

Woningontruiming Oude Biltzijl / Ouwe-Syl 

Woningontruiming Oudega / Aldegea 

Woningontruiming Oudehaske / Aldehaske 

Woningontruiming Oudeholtwolde / Aldeholtwâlde 

Woningontruiming Oudehorne / Aldhoarne 

Woningontruiming Oude Leye of Oude Leije  / Aldeleie 

Woningontruiming Oudemirdum / Aldemardum 

Woningontruiming Oudeschoot / Aldskoat 

Woningontruiming Oudewegstervaart / Aldeweisterfeart 

Woningontruiming Oudwoude / Aldwâld 

Woningontruiming Ouwster (-) Nijega/ Ousternijegea 

Woningontruiming Ouwsterhaule / Ousterhaule 

Woningontruiming Overburen 

Woningontruiming Paesens / Peazens 

Woningontruiming Parrega / Parregea 

Woningontruiming Peins 

Woningontruiming Peperga 

Woningontruiming Petersburg 

Woningontruiming Petersburg 

Woningontruiming Piaam 

Woningontruiming Pietersbierum / Pitersbierrum 

Woningontruiming Pikesyl / Piekezijl 

Woningontruiming Pingjum / Penjum 

Woningontruiming Polle 

Woningontruiming Poppenhuzen / Poppenhuizen 

Woningontruiming Poppenwier 

Woningontruiming Quatrebras 

Woningontruiming Raard 

Woningontruiming Raerd 

Woningontruiming Ravenswoud / Ravenswâld 

Woningontruiming Reahûs / Roodhuis 

Woningontruiming Reduzum 

Woningontruiming Reidswal / Reidswâl 

Woningontruiming Reitsum 

Woningontruiming Remswerd 

Woningontruiming Rewert 

Woningontruiming Ried / Rie 

Woningontruiming Rien 

Woningontruiming Rijptsjerk / Rijperkerk 

Woningontruiming Riis / Rijs 

Woningontruiming Rijsberkampen 

Woningontruiming Rinsumageest / Rinsumageast 

Woningontruiming Ritsumazijl / Ritsumasyl 

Woningontruiming Rohel / Reahel 

Woningontruiming Rohel / Reahel 

Woningontruiming Roodeschuur / Reaskuorre 

Woningontruiming Roodkerk / Readtsjerk 

Woningontruiming Roptazijl / Roptasyl

Woningontruiming Roptazijl / Roptasyl 

Woningontruiming Rotstergaast 

Woningontruiming Rotsterhaule 

Woningontruiming Rottevalle / De Rottefalle 

Woningontruiming Rottum 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden,

Woningontruiming Harich Westerein / Harich Westerend 

Woningontruiming Harkema / De Harkema 

Woningontruiming Harkezijl 

Woningontruiming Harlingen 

Woningontruiming Haskerdijken / Haskerdiken 

Woningontruiming Haskerhorne / Haskerhoarne 

Woningontruiming Hatsum 

Woningontruiming Haule / De Haule 

Woningontruiming Haulerwijk / Haulerwyk 

Woningontruiming Hayum 

Woningontruiming Hee 

Woningontruiming Heechhiem 

Woningontruiming 't Heechhout 

Woningontruiming Heech / Heeg 

Woningontruiming Heerenveen 

Woningontruiming Hegebeintum 

Woningontruiming Heide 

Woningontruiming Himmelum 

Woningontruiming Hemert / Himert 

Woningontruiming Hempens / Himpens 

Woningontruiming Hemrik 

Woningontruiming Herbaijum / Hjerbeam 

Woningontruiming Hesens 

Woningontruiming Hiaure 

Woningontruiming Hichtum 

Woningontruiming Hidaard 

Woningontruiming Hieslum 

Woningontruiming Hijum / Hyum 

Woningontruiming Hilaard / Hijlaard 

Woningontruiming Hinnaard / Hennaard 

Woningontruiming Hitzum / Hitsum 

Woningontruiming Hoek 

Woningontruiming Hollum 

Woningontruiming Holwerd / Holwert 

Woningontruiming Heechsân / Hoogzand-Oostermeer 

Woningontruiming Heaburgen / Hooibergen 

Woningontruiming Hoog-Duurswoude / Heech Duerswâld 

Woningontruiming Hooidammen / De Headammen 

Woningontruiming Hoorn 

Woningontruiming Hoornsterzwaag / Hoarnstersweach 

Woningontruiming Hoptille 

Woningontruiming Horp 

Woningontruiming Houtigehage / De Houtigehage 

Woningontruiming Húns / Huins 

Woningontruiming Hurdegaryp / Hardegarijp 

Woningontruiming Hûsternoard 

Woningontruiming Hylpen / Hindeloopen 

Woningontruiming Idaerd 

Woningontruiming Idsegahuizum / Skuzum 

Woningontruiming Idserdaburen / Idzerdabuorren 

Woningontruiming Idskenhuizen / Jiskenhuzen 

Woningontruiming Idzegea / Idzega 

Woningontruiming Iens / Edens 

Woningontruiming Lewier of Abbewier/ Jewier 

Woningontruiming Ingwert/ Engwerd 

Woningontruiming Iniaheide 

Woningontruiming Itens 

Woningontruiming Rûgehúzen / Ruigahuizen 

Woningontruiming Rytseterp 

Woningontruiming Salverd / Salvert 

Woningontruiming Sânfurd / Sandfirden 

Woningontruiming Schalsum / Skalsum 

Woningontruiming Scharneburen 

Woningontruiming Scharsterbrug / Skarsterbrêge 

Woningontruiming Scherpenzeel 

Woningontruiming Schettens / Skettens 

Woningontruiming Schiermonnikoog 

Woningontruiming Schingen / Skingen 

Woningontruiming 't Schoor / Skoar 

Woningontruiming 't Schoor / Skoar 

Woningontruiming Schoterzijl 

Woningontruiming Schraard / Skraard 

Woningontruiming Seerijp 

Woningontruiming Selmien 

Woningontruiming Sexbierum / Seisbierrum 

Woningontruiming Sibrandabuorren 

Woningontruiming Siegerswoude 

Woningontruiming Siegerswoude / Sigerswâld 

Woningontruiming Sijbrandahuis / Sibrandahûs 

Woningontruiming Simmerdyk / Zomerdijk 

Woningontruiming Sint Annaparochie / Sint-Anne 

Woningontruiming Sint Jacobiparochie / Sint-Jabik 

Woningontruiming Sintjohannesga 

Woningontruiming Sint Nicolaasga / Sint Nyk 

Woningontruiming Sjungadijk / Sjungadyk 

Woningontruiming Skarl 

Woningontruiming Skearnegoutum / Scharnegoutum, Nykleaster, De Pôle 

Woningontruiming Skillaerd 

Woningontruiming Skou / Schouw 

Woningontruiming Skrins 

Woningontruiming Skûlenboarch 

Woningontruiming Skyldum 

Woningontruiming Slappeterp 

Woningontruiming Sleat / Sloten 

Woningontruiming Slijkenburg 

Woningontruiming Smalle Ee / Smelle Ie 

Woningontruiming Smelbrêge / Smallebrugge 

Woningontruiming Snakkerburen / Snakkerbuorren 

Woningontruiming Sneek 

Woningontruiming Snikzwaag 

Woningontruiming Soarremoarre / Sorremorre 

Woningontruiming Sondel 

Woningontruiming Sonnega 

Woningontruiming Sopsum 

Woningontruiming Spannenburg / Spannenburch 

Woningontruiming Spanga 

Woningontruiming Spannum 

Woningontruiming Sparjebird / Sparjeburd 

Woningontruiming Spears 

Woningontruiming Spitsendijk 

Woningontruiming Sprong 

Woningontruiming Starum / Stavoren 

Woningontruiming Steenvak / Stienfek 

Woningontruiming Steggerda 

Woningontruiming Zuidho(o)rn / Súdhorn 

Woningontruiming Zurich / Surch 

Woningontruiming Zwaagwesteinde / De Westerein 

Woningontruiming Zwagerbosch / Sweagerbosk 

Woningontruiming Zwarte Haan 

Woningontruiming Zweins / Sweins 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

 

 

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden, Woningontruiming It Beaken 

Woningontruiming It Fliet 

Woningontruiming It Heidenskip 

Woningontruiming Iwert 

Woningontruiming Jannum 

Woningontruiming Jellum 

Woningontruiming Jelsum 

Woningontruiming Jeth 

Woningontruiming Jirnsum 

Woningontruiming Jislum 

Woningontruiming Jistrum / Eestrum 

Woningontruiming Jonkershuizen 

Woningontruiming Jonkersland / Jonkerslân 

Woningontruiming Jorwert / Jorwerd 

Woningontruiming Joure / De Jouwer 

Woningontruiming De Jouwer Joure

Woningontruiming Jousterp 

Woningontruiming Jouswerd 

Woningontruiming Jouswier 

Woningontruiming Jubbega / Jobbegea 

Woningontruiming Jubbega-Schurega 

Woningontruiming Jubbegaastercompagnie / De Kompenije 

Woningontruiming Jutryp / Jutrijp 

Woningontruiming Kaard

Woningontruiming Kampen 

Woningontruiming Katlijk / Ketlik 

Woningontruiming Kettingwier / Keatlingwier 

Woningontruiming Kie 

Woningontruiming Kiesterzijl / Kiestersyl 

Woningontruiming Kimswerd / Kimswert 

Woningontruiming Kingmatille / Keimpetille 

Woningontruiming Kinnum 

Woningontruiming Klaeiterp 

Woningontruiming Kleaster Anjum 

Woningontruiming Kletterbuurt / Kletterbuorren 

Woningontruiming Lytse Geast / Kleine Geest of Kleinegeest 

Woningontruiming Kleine Wiske 

Woningontruiming Klein Medhuizen (Midhuizen) / Lyts Midhuzen 

Woningontruiming Klooster-Lidlum / Kleaster-Lidlum 

Woningontruiming Koehool / Koehoal 

Woningontruiming Kolderwâlde / Kolderwolde 

Woningontruiming Kollum 

Woningontruiming Kollumeroudzijl 

Woningontruiming Kollumerpomp / De Pomp 

Woningontruiming Kollumerzwaag 

Woningontruiming Kooisloot 

Woningontruiming Kootstertille / Koatstertille 

Woningontruiming Kornwerderzand 

Woningontruiming Kortehemmen 

Woningontruiming Kortwoude / Koartwâld 

Woningontruiming Koudehuizum 

Woningontruiming Koudum 

Woningontruiming Krabburen 

Woningontruiming Kollumerland en Nieuwkruisland 

Woningontruiming Kûbaard / Kubaard 

Woningontruiming Kûfurderrige / Koufurderrige 

Woningontruiming Kuikhorne / Kûkherne 

Woningontruiming Stiem 

Woningontruiming Stiens 

Woningontruiming Strand 

Woningontruiming Stroobos 

Woningontruiming Sumar / Suameer 

Woningontruiming Suorein 

Woningontruiming Surhuisterveen / Surhústerfean 

Woningontruiming Surhuizum / Surhuzum 

Woningontruiming Surhuizumer Mieden / Surhuzumer Mieden 

Woningontruiming Suwâld / Suawoude 

Woningontruiming Swaenwert 

Woningontruiming Swichum 

Woningontruiming Sythuizen 

Woningontruiming Teerd / Teard 

Woningontruiming Teerns / Tearns Zuiderburen Leeuwarden 

Woningontruiming Terband / Terbant 

Woningontruiming Tergrêft 

Woningontruiming Terherne 

Woningontruiming Ter Idzard 

Woningontruiming Terkaple 

Woningontruiming Ternaard 

Woningontruiming Teroele 

Woningontruiming West-Terschelling 

Woningontruiming Terschelling 

Woningontruiming Tersoal 

Woningontruiming Terwispel 

Woningontruiming Terwisscha 

Woningontruiming Tibma / De Tibben 

Woningontruiming Tichelwurk 

Woningontruiming Tijeburen / Teyebuorren 

Woningontruiming Tijnje / De Tynje 

Woningontruiming Tilburen / Tilbuorren 

Woningontruiming Tjaard 

Woningontruiming Tjalleberd / Tsjalbert 

Woningontruiming Tjeppenboer 

Woningontruiming Tjerkgaast / Tsjerkgaast 

Woningontruiming Tjerkwerd / Tsjerkwert 

Woningontruiming Toppenhuzen / Oppenhuizen 

Woningontruiming Triemen / De Trieme 

Woningontruiming Trijehuzen 

Woningontruiming Tritzum / Tritsum 

Woningontruiming Tronde 

Woningontruiming Trophorne 

Woningontruiming Tsienzerbuorren 

Woningontruiming Tsjeintgum 

Woningontruiming Tsjerkebuorren 

Woningontruiming Tsjalhuzum / Tjalhuizum 

Woningontruiming Turns / Tirns 

Woningontruiming Twellingea / Uitwellingerga 

Woningontruiming Twijzel / Twizel 

Woningontruiming Twijzelerheide / Twizelerheide 

Woningontruiming Tytsjerk / Tietjerk 

Woningontruiming Tzum / Tsjom 

Woningontruiming Tzummarum / Tsjummearum 

Woningontruiming Uiteinde 

Woningontruiming Ungabuurt 

Woningontruiming Ureterp / Oerterp 

Woningontruiming Wiuwert / Wieuwerd 

Woningontruiming Wjelsryp / Welsrijp 

Woningontruiming Wolsum 

Woningontruiming Wolvega 

Woningontruiming Wolvega

Woningontruiming Wommels 

Woningontruiming Wonneburen 

Woningontruiming Wons / Wûns 

Woningontruiming Wouterswoude / Wâlterswâld 

Woningontruiming Wyns / Wijns 

Woningontruiming Wytgaard

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming