Ontruimen van een zorg- of verpleegkamer na overlijden

Een zorgkamer in een verpleegtehuis laten ontruimen is een bijzondere vorm van woningontruiming. Vanwege de combinatie van twee factoren kan het voor u zeer belastend zijn. Er rust namelijk altijd een behoorlijke tijdsdruk op, maar daarnaast dient de zorgkamer soms ook nog eens te worden ontruimd onder emotionele omstandigheden. Er kan dan ook niet altijd van familie worden verlangd dat de zorgkamer wordt ontruimd. Toch zal dit moeten gebeuren. Wij weten precies wat er komt kijken bij het ontruimen van een zorgkamer. Met onze hulp wordt u volledig ontzorgd en kunt u zich bezighouden met andere zaken. Het is voor u waarschijnlijk al druk en emotioneel genoeg.

Wilt u deze ontruiming daarom het liefst uitbesteden aan een specialist? Woningontruiming Ruttenberg staat voor u klaar. Vanzelfsprekend kunnen wij elke zorgkamer ontruimen door héél Nederland. Dit doen wij ook bij spoed. Indien nodig krijgen wij de kamer binnen 24 uur helemaal leeg en leveren wij deze bezemschoon op.

Verpleeghuis kamer ontruimen contact opnemen

WONINGONTRUIMING  RUTTENBERG  DE SPECIALIST IN HET VERHUUR- EN VERKOOPKLAAR MAKEN VAN WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN MET OPLEVERGARANTIE.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw woning of bedrijf te laten ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Ontruimen en bezemschoon opleveren gebeurt conform uw wensen en/of conform de eisen van de verhuurder van uw woning of pand.

Woning ontruimen na overlijden

Woning ontruimen na overlijden Spoedontruiming is mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel. 

Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte.

Spoedontruiming

Om een spoedontruiming goed uit te kunnen voeren en binnen de gestelde deadline klaar te zijn, is niet alleen kennis van zaken essentieel. Goede communicatie is van het grootste belang om het traject succesvol af te sluiten. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ontruiming binnen 48 uur garanderen. 

Huisontruiming door ervaren professionals

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen wij schade aan uw huis of (bedrijf) pand. 

 

HUURWONING ONTRUIMEN EN IN ORIGINELE STAAT BRENGEN

De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In je huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden. Maar ‘bezemschoon’ opleveren, wat is dat precies?

Meubels en persoonlijke eigendommen moeten uit de woonruimte verwijderd zijn. 

Keuken en sanitair moeten ontdaan zijn van vuil, vet en kalkaanslag.

Inbouwapparatuur moet schoon en vetvrij zijn. 

Stickers en lijmresten op deuren en inbouwkasten moeten verwijderd zijn. 

Afvoerputjes van douche, wastafels en toilet moeten schoon zijn. 

Eventuele afvalcontainers moeten leeg en schoon zijn, 

Ventilatieroosters moeten stofvrij zijn. 

Eventuele kruipruimtes, balkon of schuur moeten geveegd zijn, spinnenwebben weg. 

Alle vloeren moeten geveegd en vrij van vlekken zijn. 

Raamkozijnen en vensterbanken moeten stof- en vetvrij zijn.

Huur opzeggen wat moet u doen

Bij het opzeggen van de huur bij een huurwoning vraag een voorinspectie aan.

Er komt iemand van de verhuurder bij u kijken in de woning en gaat u precies vertellen wat er moet gebeuren in de woning om deze netjes op te leveren. U krijgt een overzicht van de werkzaamheden per post of mail.

Vóór het ontruimen van de woning nemen wij de punten van de voorinspectie lijst over en voeren alle werkzaamheden uit zodat de woning netjes opgeleverd word aan de verhuurder.

Wij geven dan ook een oplevergarantie en staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Ontruimen woning met oplevergarantie ✅

Wij leveren de woning schoon op voor bewoners of woningbouwvereniging en geven altijd een oplevergarantie . Gaat u verhuizen? Dan heeft u al genoeg aan je hoofd. U focust zich op de nieuwe woning en hebt het al druk genoeg. Wij als woningontruiming Ruttenberg zijn u daarom van dienst om uw oude woning goed op te leveren. Wij zorgen dat de achtergelaten spullen verwijderd worden uit de woning en de woning schoon wordt opgeleverd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw oude woning, wij zorgen dat alles netjes opgeleverd kan worden.

Tevens nemen wij voor u de meterstanden op en regelen de sleutel overdracht.

 Wij staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Zorgkamer verpleeghuis, zorginstelling of verzorgingshuis ontruimen

Het grootste verschil tussen een spoedontruiming en een reguliere woningontruiming is het tijdbestek waarin de werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Bij een reguliere woningontruiming is er vaak voldoende tijd, vaak gebeurt dit zelfs over meerdere dagen of weken. Dit is niet mogelijk bij een spoedontruiming van een zorgkamer. Na het overlijden moeten de nabestaanden veel regelen. Niet alleen voor de uitvaart, maar ook voor het ontruimen van de kamer in de zorginstelling. Zorginstellingen krijgen nog maar een paar dagen na het overlijden een vergoeding voor de kamer, daarna komt er een ander persoon in. Het is dus belangrijk dat nabestaanden kamers in zorginstellingen snel ontruimen en opleveren.

Laat uw woning verkoopklaar maken voor de overdracht

Is uw woning verkocht? Gefeliciteerd!

De dag dat je het definitieve koopcontract ondertekent en de sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaren is natuurlijk een mooi moment. Het is dan wel belangrijk dat je je oude woning netjes achterlaat. Fijn voor de nieuwe bewoners, en ook jou geeft het een goed gevoel.

Uiteraard is het wel netjes als je het huis schoon achterlaat, eigenlijk net zoals een vakantiehuisje. Even een stofzuiger door het huis, de bezem door de schuur en een doekje over het aanrecht dus. Zodat de nieuwe bewoners niet meer kunnen zien wat jullie allemaal gedaan hebben in huis en wie er gewoond hebben.

Wij ontruimen de woning zorgvuldig en zorgen dat er niks meer aanwezig is in de woning, schuur of garage worden netjes leeg en schoongemaakt. zelfs de tuin ruimen wij helemaal op.

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken de werkzaamheden. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. Wij werken op basis van een All-in prijs, Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Waarom Ontruiming Ruttenberg

✅Oplevergarantie van toepassing

✅All-in prijs geen nare verrassingen achteraf

✅Inkoop meubels en goederen

✅Altijd goedkoper dan de woningbouw

✅Landelijk en flexibel inzetbaar

✅Spoedontruiming specialist

✅Vrijblijvende offerte aanvragen

✅24 uurs beschikbaarheid

✅Servicegericht en planmatig

✅Geen voorrijkosten 

woningontruiming ruttenberg regionaal en lokaal ontruimen

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij een woningontruiming

✅AFVOER MEUBELS EN GEBRUIKSGOEDEREN

✅VERWIJDEREN GELIJMDE VLOERBEDEKKING VLOER EN TRAP

✅VERWIJDEREN LAMINAAT/ PVC TEGELVLOER PLAVUIZEN/ HOUTEN VLOERDELEN

✅MUREN EN PLAFONDS ONTDOEN VAN SPIJKERS, HAKEN EN PLUGGEN. ONTSTANE GATEN OPVULLEN.

✅SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN.

✅SCHILDERWERKZAAMHEDEN

✅SLOOPWERKZAAMHEDEN

✅BEHANG VERWIJDEREN.

✅NICOTINEAANSLAG VERWIJDEREN.

✅KEUKEN EN BADKAMER DEMONTEREN EN AFVOEREN.

✅VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN EN/OF FOTO’S WORDEN DISCREET VERNIETIGD.

✅ARCHIEFVERNIETIGING.

✅MEDICATIE RETOURNEREN NAAR EEN APOTHEEK.

✅DIVERSE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

✅VERKOOP KLAARMAKEN ELK TYPE WONING

✅VERHUIZINGEN

Samenvatting

Tijdens woningontruiming kunnen we allerhande herstelwerkzaamheden uitvoeren, zoals het repareren van gaten in muren of verwijderen van behang en vloerbedekking.

Zoekt u een bedrijf voor het ontruimen van uw woning wegens emigratie, overlijden of verhuizing, overweeg dan Woningontruiming Ruttenberg. Wij maken uw huis snel en netjes leeg. Daarnaast ontruimen wij bedrijfsruimtes, kamers, rusthuizen en verpleeghuis kamers. Wij maken uw woning persoonlijk en professioneel verkoopklaar, organiseren de verhuizing van een senior of zorgen ervoor dat een woning wordt ontruimt na overlijden. Wij komen gratis bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. We stellen ontruimingskosten vast en bieden een eerlijke vergoeding voor uw inboedel indien gewenst. 

Woningontruiming Ruttenberg is een professionele woningontruimer voor de particuliere en zakelijke markt. Ruttenberg Woningontruiming is opgericht vanuit maatschappelijk oogpunt. Veelal in het geval van overlijden of verhuizen komt het voor dat een woning ontruimd moet worden, wij nemen uw zorgen uit handen en leveren de huur- of koopwoning volledig schoon en verhuur/verkoopbaar op.

Op Woningontruiming Ruttenberg Ontruimingen kan beroep gedaan worden op het gebied van opruimen (inboedels, woningen, magazijnen, garages, werven, evenementenhallen en festivalweides) en het leeghalen van woningen. U kan daarom op ons rekenen om de woning klaar te maken en om terug op de verkoop of verhuurmarkt geplaatst te worden. Bijkomende diensten om de woning verder op te waarderen behoren hier ook tot de mogelijkheden.

Ruttenberg Ontruimingen ontzorgt bij het leegruimen en veegschoon opleveren van een woning, het verzorgen van een (senioren) verhuizing en het tijdelijk opslaan van boedel. Werkzaamheden als tuin opschonen, behang verwijderen, tegelvloeren verwijderen, schilderwerk doen we ook en we hebben ruime ervaring met het opruimen en schoonmaken van overvolle en vieze woningen van mensen met verzamelwoede. We onderscheiden ons door bruikbare boedel een herbestemming te geven via goede doelen, zoveel mogelijk te recyclen en wij werken zoveel als mogelijk zonder afvalcontainer om het afval af te voeren.

Ruttenberg Ontruimingen is gespecialiseerd in: Het verrichten van kleine reparaties bij ontruiming of verhuizing. Het overnemen van inboedels bij woningontruiming. Het milieuvriendelijk en gescheiden afvoeren van restboedel.

Overzicht van verpleeghuis, zorgcentra, verzorgingshuis kamer waar wij onze diensten uitvoeren

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

ZorgAccent - Verpleeghuis Krönnenzommer

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hellendoorn

Frankelandgroep

Organisatie Schiedam

Rivas Zorggroep Verpleeghuis Lingesteyn

Verpleeghuis en verzorgingshuis Leerdam

Woonzorgcentrum Leo Polak

Amstelring, Woonzorgcentrum Leo Polak

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

Norschoten, locatie Klaverweide

Verpleeghuis en verzorgingshuis Barneveld

Zorgcentra Meerlanden, locatie De Meerstede

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoofddorp

Nicolaas

Verpleeghuis en verzorgingshuis Lutjesbroek

Het Gezinspaviljoen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bovenkarspel

ZINN, locatie De Dilgt

Verpleeghuis en verzorgingshuis Haren

Marga Klompé

Organisatie Groenlo

Marga Klompé, locatie Pronsweide

Verpleeghuis en verzorgingshuis Winterswijk

Pieter van Foreest, Verpleeghuis De Bieslandhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Delft

BrabantZorg, Simeonshof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Erp

Laurens woonzorglocatie De Elf Ranken

Verpleeghuis en verzorgingshuis Barendrecht

Zonnehuisgroep Amstelland, Zonnehuis Amstelveen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amstelveen

Zorggroep Elde Maasduinen, Zorgexpertisehuis Liduina

Verpleeghuis en verzorgingshuis Boxtel

Carinova Woonzorg Zorghuis De Hartkamp

Verpleeghuis en verzorgingshuis Raalte

Magentazorg - Oudtburgh

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bergen

Rosengaerde

Organisatie Dalfsen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Rotterdam

De Zorgcirkel, locatie Hoeverstaete

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Alkmaar 

Patyna, locatie De Flecke

Verpleeghuis en verzorgingshuis Joure

ZuidOostZorg, locatie Neibertilla

Verpleeghuis en verzorgingshuis Drachten

Verpleeghuis en verzorgingshuis Heythuysen

Respect - wonen, zorg, welzijn, locatie Bosch en Duin

Verpleeghuis en verzorgingshuis Den Haag

Patyna, locatie Bloemkamp

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bolsward

Vivent Mariaoord

Verpleeghuis en verzorgingshuis  Rosmalen

Argos Zorggroep, Breede Vliet

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoogvliet

Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Pedaja

Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Pedaja

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hardinxveld-Giessendam

De Zorgcirkel, locatie De Viervorst

Verpleeghuis en verzorgingshuis Purmerend

Woonzorggroep Samen, locatie De Zandstee

WoonZorgPark Swaenehove

Verpleeghuis en verzorgingshuis Den Haag

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden 

Accolade Zorg, locatie De Wijngaard

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bosch en Duin

WZH Prinsenhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Leidschendam

Mijzo - Altenahove

Verpleeghuis en verzorgingshuis Almkerk

Warande, Wooncentrum Heerewegen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zeist

Amstelring, Woonzorgcentrum Groenelaan

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amstelveen

Attent Zorg en Behandeling, Intermezzo

Verpleeghuis en verzorgingshuis Dieren

BrabantZorg, Sint Jan

Verpleeghuis en verzorgingshuis Uden

ZorgSaam De Blaauwe Hoeve

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hulst

Mijzo - Slotjesveste

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oosterhout

De Zorgcirkel, locatie Westerhout

Verpleeghuis en verzorgingshuis Alkmaar

ZuidOostZorg, locatie De Waadwente

Verpleeghuis en verzorgingshuis Dokkum

Zorgverlening Het Baken, Woonzorgcentrum De Voord

Verpleeghuis en verzorgingshuis Elburg

Vilente Pieter Pauw

Verpleeghuis en verzorgingshuis Wageningen

Anna Ouderenzorg, Woonzorgcentrum Heuvel

Verpleeghuis en verzorgingshuis Geldrop

Floriaan, een huis van Oktober

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bladel

Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum De Waard

Verpleeghuis en verzorgingshuis Alblasserdam

BrabantZorg, Noorderkroon

Verpleeghuis en verzorgingshuis 's-Hertogenbosch

Zorggroep Amsterdam Oost, locatie Flevohuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

BrabantZorg, Het Zonnelied

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Treant Zorggroep, Advies- en BehandelCentrum Weidesteyn

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoogeveen

Laverhof, locatie De Bongerd

Verpleeghuis en verzorgingshuis Heeswijk-Dinther

Sensire Den Ooiman Verpleeghuiszorg somatiek

Verpleeghuis en verzorgingshuis Doetinchem

Zonnehuisgroep Noord, Zonnehuis Oostergast

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zuidhorn

Laverhof, locatie Mgr. Bekkershuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis Schijndel

Amaris Gooizicht

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hilversum

Zinzia Zorggroep, Verpleeghuis De Lingehof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bemmel

Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Verpleeghuis Talma Hof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Emmeloord

Archipel Dommelhoef

Verpleeghuis en verzorgingshuis Eindhoven

Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Woonzorgcentrum Wittesteijn

Verpleeghuis en verzorgingshuis Emmeloord

Mijzo - Dongepark

Verpleeghuis en verzorgingshuis Dongen

Zorggroep Groningen, locatie Maartenshof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Groningen

Saffier,

Verpleeghuis en verzorgingshuis Wormerveer

WelThuis Vivaldi 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

Zorgboog - de Regenboog

Verpleeghuis en verzorgingshuis Helmond

Zorggroep Sint Maarten, Gravenstate

Verpleeghuis en verzorgingshuis Denekamp

De Zorgcirkel, locatie Saenden

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zaandam

De Zorggroep, De Nieuwe Munt

Verpleeghuis en verzorgingshuis Tegelen

Pieter van Foreest, Verpleeghuis De Kreek

Verpleeghuis en verzorgingshuis 's-Gravenzande

Valkenhof, zorgcentrum Taxandria

Verpleeghuis en verzorgingshuis Valkenswaard

Sint Annaklooster, Antonius

Verpleeghuis en verzorgingshuis Eindhoven

Zorggroep Sint Maarten, Gereia

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oldenzaal

Zorggroep Sint Maarten, Molenkamp

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oldenzaal

Omring, Gollards

Verpleeghuis en verzorgingshuis Den Burg (Texel)

Klein Geluk, Woonzorgcentrum De Matenhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Apeldoorn

Zorggroep Sint Maarten, Sint Jozef

Verpleeghuis en verzorgingshuis Weerselo

Woon- en zorgcentrum De Wulverhorst

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oudewater

BrabantZorg, Vierhoven

Verpleeghuis en verzorgingshuis Schaijk

Beweging 3.0, Woonzorgcentrum De Pol

Verpleeghuis en verzorgingshuis Nijkerk

WelThuis De Westerweeren

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bergambacht

Verpleeghuis en verzorgingshuis Andijk

Zorggroep Sint Maarten, Oldenhove

Verpleeghuis en verzorgingshuis Losser

Zorgcentra Meerlanden, locatie De Meerwende

Verpleeghuis en verzorgingshuis Badhoevedorp

Woonzorg Flevoland, locatie Hanzeborg

Verpleeghuis en verzorgingshuis Lelystad

Amstelring, Transferafdeling in VUmc

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

De Friese Wouden, Woonzorgcentrum 't Suyderhuys

Verpleeghuis en verzorgingshuis Surhuisterveen

Careyn Maria-Oord

Verpleeghuis en verzorgingshuis Vinkeveen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

Silverein, locatie De Biltse Hof, Boshuysen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Bilthoven

Zorggroep Groningen, locatie Innersdijk

Verpleeghuis en verzorgingshuis Ten Boer

Cordaan, Hof van Sloten

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

Evean Eduard Douwes Dekker

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

Cordaan, Woonzorgcentrum Berkenstede

Verpleeghuis en verzorgingshuis Diemen

WZH Nieuw Berkendael

Verpleeghuis en verzorgingshuis Den Haag

Valkenhof, zorgcentrum Kempenhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Valkenswaard

Thebe Aeneas

Verpleeghuis en verzorgingshuis Breda

Amstelring, Woonzorgcentrum Vreugdehof

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden

De Zorgcirkel, locatie Middelwijck

Verpleeghuis en verzorgingshuis Middenbeemster

De Friese Wouden, Woonzorgcentrum Berchhiem

Verpleeghuis en verzorgingshuis Burgum

Rivas Zorggroep Verpleeghuis Waerthove

Verpleeghuis en verzorgingshuis  Sliedrecht

Leger des Heils Midden Nederland, Verpleeghuis De Blinkert

Verpleeghuis en verzorgingshuis  Baarn  

Vitalis Wissehaege

Verpleeghuis en verzorgingshuis Eindhoven

Attent Zorg en Behandeling, Regina Pacis

Verpleeghuis en verzorgingshuis Arnhem

Omring, Lindendael

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoorn

Zorggroep Sint Maarten, Gudula

Verpleeghuis en verzorgingshuis Lochem

BrabantZorg, Catharinahof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Grave

zorggroep Maas en Waal, Revalidatie- en Behandelcentrum Waelwick

Verpleeghuis en verzorgingshuis Ewijk

Zorggroep Sint Maarten, Sint Theresia

Verpleeghuis en verzorgingshuis Joure

BrabantZorg, Nieuwe Hoeven

Verpleeghuis en verzorgingshuis Schaijk

Zorgbalans, Woonzorglocatie Velserduin

Verpleeghuis en verzorgingshuis  IJmuiden

De Wever, Behandelcentrum de Hazelaar

Verpleeghuis en verzorgingshuis Tilburg

Laverhof, locatie Cunera

Verpleeghuis en verzorgingshuis Heeswijk-Dinther

Saffier, Verpleeghuis Nolenshaghe

Verpleeghuis en verzorgingshuis Den Haag

BrabantZorg, De Wellen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oss

Zorggroep Sint Maarten, Mariënbosch

Verpleeghuis en verzorgingshuis Heerenveen

BrabantZorg, Laarstede

Verpleeghuis en verzorgingshuis Nistelrode

Mijzo - Eikendonk

Verpleeghuis en verzorgingshuis Waalwijk

Stichting Waardeburgh, Zorgcentrum Parkzicht

Verpleeghuis en verzorgingshuis Sliedrecht

Azora, Verpleeg- en revalidatiecentrum Antonia

Verpleeghuis en verzorgingshuis Terborg

Oosterlengte, locatie Old Wolde

Verpleeghuis en verzorgingshuis Winschoten

Careyn Tamarinde

Verpleeghuis en verzorgingshuis Utrecht

De Zorgcirkel, locatie De Seevanck

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oosthuizen

Woonzorg Flevoland, locatie De Uiterton

Verpleeghuis en verzorgingshuis Lelystad

BrabantZorg, De Wilberthof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Berghem

Meriant, Verpleeghuis Anna Schotanus

Verpleeghuis en verzorgingshuis Heerenveen

Thebe Lucia

Verpleeghuis en verzorgingshuis Breda

De Wende

Verpleeghuis en verzorgingshuis Rotterdam

Careyn Warande

Verpleeghuis en verzorgingshuis Utrecht

Humanitas Akropolis

Verpleeghuis en verzorgingshuis Rotterdam 

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden, Anker

Verpleeghuis en verzorgingshuis Kesteren

Evean Oostergouw

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zaandam

Woonzorgcentrum Vredenoord

Verpleeghuis en verzorgingshuis Huis ter Heide

De Zorgcirkel, locatie Torenerf

Verpleeghuis en verzorgingshuis Wormer

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht, locatie het Zonnehuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zwolle

Coloriet Laarstaete

Verpleeghuis en verzorgingshuis Lelystad

Noorderbreedte, Woonzorgcentrum Meckama State

Verpleeghuis en verzorgingshuis Kollum

Patyna, locatie De Ielânen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Sneek

BrabantZorg, Nieuwehagen

Verpleeghuis en verzorgingshuis 's-Hertogenbosch

Zorggroep Reinalda

Organisatie Haarlem

de Posten Woonzorg

Verpleeghuis en verzorgingshuis Enschede

Kennemerhart, Huis in de Duinen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zandvoort

Pantein Madeleine

Verpleeghuis en verzorgingshuis Boxmeer

Vitalis Brunswijck

Verpleeghuis en verzorgingshuis Eindhoven

Cordaan, Verpleeghuis De Die

Verpleeghuis en verzorgingshuis Amsterdam

inzia Zorggroep, Verpleeghuis Oranje Nassau's Oord

Verpleeghuis en verzorgingshuis Wageningen

Woonzorggroep Samen, locatie De Trambaan

Verpleeghuis en verzorgingshuis Nieuwe Niedorp

Warande, Woonzorgcentrum Bovenwegen

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zeist

Cordaan, Woonzorgcentrum In het Zomerpark

Verpleeghuis en verzorgingshuis Nieuw-Vennep

Dignis, Woonzorgcentrum Heymanscentrum

Verpleeghuis en verzorgingshuis Groningen

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Veldhoven

ZuidOostZorg, locatie Marrewyk

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Drachten

Carinova Woonzorgcentrum Sparrenheuvel

Verpleeghuis en verzorgingshuis Diepenveen

Zuyderland Zorgcentra –De Driepoel

Verpleeghuis en verzorgingshuis Geleen

ZINN, locatie De Burcht

Verpleeghuis en verzorgingshuis Hoogezand

Zorgcentra De Betuwe, Beatrix

Verpleeghuis en verzorgingshuis Culemborg

Zorggroep Noordwest-Veluwe, Reactiveringscentrum Klimop

Verpleeghuis en verzorgingshuis Harderwijk

Elkander, Woonzorgcentrum Brugchelencamp

Verpleeghuis en verzorgingshuis De Westereen

Zorgpartners Midden-Holland, Ronssehof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Gouda

Zorggroep Noorderboog, Reggersoord

Verpleeghuis en verzorgingshuis Meppel

De Zorggroep, Hof te Berkel

Verpleeghuis en verzorgingshuis Horst

Sevagram, Licht en Liefde

Verpleeghuis en verzorgingshuis Maastricht

Evean Acht Staten

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming

 

Ontruimen van een zorgkamer- of verpleegkamer na overlijden,

Meriant, Verpleegcentrum LindeStede

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Wolvega

ZINN, locatie De Brink

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Groningen

Carinova Woonzorg Zorghuis Sint Jozef

Verpleeghuis en verzorgingshuis Deventer

Zorgspectrum Het Zand, locatie Zandhove

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zwolle

Silverein, locatie Sparrenheide

Verpleeghuis en verzorgingshuis Driebergen-Rijsenburg

Zorggroep Sint Maarten, Zonnestraal

Verpleeghuis en verzorgingshuis Oldenzaal

Zorgboog - Keyserinnedael

Verpleeghuis en verzorgingshuis Helmond

Zorggroep Sint Maarten, Franciscus

Verpleeghuis en verzorgingshuis Ootmarsum

Zorggroep Sint Maarten, Gerardus Majella

Verpleeghuis en verzorgingshuis Denekamp

SZR, Vrijthof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Tiel

Van Neynsel Eemwijk

Verpleeghuis en verzorgingshuis 's-Hertogenbosch

Brabantzorg, 't Geerke

Verpleeghuis en verzorgingshuis 's-Hertogenbosch

Liberein, Woonzorgcomplex Klaaskateplein De Brink

Verpleeghuis en verzorgingshuis Enschede

ZZG Herstelcentrum

Verpleeghuis en verzorgingshuis Groesbeek

De Zorgcirkel, locatie Sint Nicolaashof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Volendam

Woonzorggroep Samen, locatie Parkhuis KSW

Verpleeghuis en verzorgingshuis Warmenhuizen

Omring, Overvest

Verpleeghuis en verzorgingshuis Enkhuizen

BrabantZorg, Sint Antonius

Verpleeghuis en verzorgingshuis Volkel

Careyn Weddesteyn

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Woerden

Omring, Den Koogh

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Den Helder

De Zellingen, Verpleeghuis Rijckehove

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Capelle aan den IJssel

De Waalboog, Verpleeghuis Joachim en Anna

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Nijmegen

Rivas Zorggroep Verpleeghuis Het Gasthuis

Verpleeghuis en verzorgingshuis

Gorinchem

De Zorgcirkel, locatie Novawhere

Verpleeghuis en verzorgingshuis Purmerend

Treant Zorggroep, Woonzorgcentrum De Horst

Verpleeghuis en verzorgingshuis Emmen

QuaRijn, Het Zonnehuis Verpleeghuis en verzorgingshuis Doorn

Zorggroep Sint Maarten, Eeshof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Tubbergen

Verpleeghuis en verzorgingshuis 't Zand

Liemerije, Zevenaar

Verpleeghuis en verzorgingshuis Zevenaar

Woonzorggroep Samen, locatie Magnushof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Schagen

Inovum, locatie Beukenhof

Verpleeghuis en verzorgingshuis Loosdrecht

BrabantZorg, De Watersteeg

Silverein, locatie Daelhoven

Verpleeghuis en verzorgingshuis Soest

woning ontruimen, huis ontruimen, woningontruiming, seniorenontruiming, huis leeghalen, woning leegruimen, woning laten ontruimen, inboedel ontruimen, huis laten ontruimen, huizen ontruimen, volledige ontruiming, bedrijfsontruiming, gedeeltelijke ontruiming