13. juni 2021
Appartement leeggemaakt in het oude gedeelte van Harderwijk. Vloerbedekking verwijderd, gordijnen met rails gedemonteerd. Hele appartement schoongemaakt.
28. mei 2021
Woningontruiming Eemnes
Woningontruiming Eemnes. Woning leegruimen / ontruimen in de gemeente Eemnes. Woning is verhuur klaar gemaakt voor een nieuwe bewoner, deze woning is te huur via de Alliantie. Inboedel is verwijdererd , laminaat vloer verwijdererd en is totaal schoongemaakt.
21. mei 2021
Vloer egaliseren
Vloer egaliseren wij zijn druk bezig geweest in een huur woning om een vloer netjes te egaliseren voor de nieuwe bewoner. De betonvloer is weer netjes strak en glad.
19. mei 2021
Vloerbedekking verwijderen
Vandaag gaan we in een flat gebouw in Huizen vloerbedekking verwijderen en de woning netjes stofzuigen voor de nieuwe verhuurder van de Alliantie.
15. mei 2021
Boom kappen Baarn
Boom kappen Baarn, grote apenboom ( Araucaria araucana ) is vandaag gekapt. kapvergunning aangevraagd en de weg was een half uur afgesloten voor het verkeer. Klant blij met onze dienstverlening en heeft meer licht in de woning en ruimte in de tuin nu de boom weg is.
14. mei 2021
Woningontruiming Amersfoort
Woningontruiming in Amersfoort. Vandaag gestart met het ontruimen van een seniorenwoning in Amersfoort van de Alliantie. Meubels demonteren en afvoeren, vloerbedekking verwijderen en schoon opleveren met oplevergarantie.
12. mei 2021
Woningontruiming Soest
Vandaag 12-05-2021 gaan wij starten met een woningontruiming in soest. De garage en schuur zijn een hele uitdaging om alles netje te recyclen en uit te sorteren.