"België woningontruiming" Professionele Inboedelopruiming en Verhuisservice"

Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende offerte voor uw woningontruiming in heel België. U zult zien dat wij de meest voordelige tarieven hanteren. Ons telefoonnummer (+31)(0)6-14066871 en ons e-mail adres is info@woningontruimingruttenberg.nl

"België woningontruiming"

Voor wie woningontruiming, voor particulier en bedrijven.

Welke soorten woningontruiming zowel huurwoning en koopwoningen. 

Wanneer woningontruiming, bij einde huur of bij verkoop woning of bij overlijden.

Ontruiming in 1 DAG mogelijk

Betaalbare prijzen

Oude spullen naar goede doelen

Herstelwerkzaamheden

Oplevergarantie 

All-in prijs

België huisontruiming
België woningontruiming

WONINGONTRUIMING  RUTTENBERG  DE SPECIALIST IN HET VERHUUR- EN VERKOOPKLAAR MAKEN VAN WONINGEN EN BEDRIJFSPANDEN MET OPLEVERGARANTIE in België

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf in België om uw woning of bedrijf te laten ontruimen, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Ontruimen en bezemschoon opleveren gebeurt conform uw wensen en/of conform de eisen van de verhuurder van uw woning of pand.

"woning ontruimen na overlijden in België"

Woning ontruimen na overlijden spoedontruiming is mogelijk binnen 48 uur. Dit geldt voor zorgkamer, verzorgingshuis of verpleeghuis.

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel. 

Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte.

"Spoedontruiming"

Om een spoedontruiming in België goed uit te kunnen voeren en binnen de gestelde deadline klaar te zijn, is niet alleen kennis van zaken essentieel. Goede communicatie is van het grootste belang om het traject succesvol af te sluiten. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij een ontruiming binnen 48 uur garanderen. 

"Huisontruiming door ervaren professionals"

Woningontruiming Ruttenberg werkt met goed opgeleid personeel. Alle werkzaamheden worden discreet en respectvol uitgevoerd met gekeurd professioneel gereedschap. Op deze wijze voorkomen we schade aan uw huis of (bedrijf) pand. 

 

"Huis leeghalen wegens overlijden"

Het overlijden van een dierbare gaat veelal gepaard met groot verdriet. Een moeilijke periode waarbij vele zaken geregeld moeten worden. Lastige, emotionele zaken, zoals de begrafenis maar ook het huis leeghalen na overlijden  mag niet onderschat worden. Een arbeidsintensieve klus die u niet graag zelf uitvoert tijdens uw rouwperiode, maar ook niet aan zomaar iedereen overlaat.

"Huurwoning ontruimen en in originele staat brengen"

De woning moet in originele staat en bezemschoon opgeleverd worden“ – In je huurcontract is meestal een dergelijke zin te vinden. Maar ‘bezemschoon’ opleveren, wat is dat precies?

Meubels en persoonlijke eigendommen moeten uit de woonruimte verwijderd zijn. 

Keuken en sanitair moeten ontdaan zijn van vuil, vet en kalkaanslag.

Inbouwapparatuur moet schoon en vetvrij zijn. 

Stickers en lijmresten op deuren en inbouwkasten moeten verwijderd zijn. 

Afvoerputjes van douche, wastafels en toilet moeten schoon zijn. 

Eventuele afvalcontainers moeten leeg en schoon zijn, 

Ventilatieroosters moeten stofvrij zijn. 

Eventuele kruipruimtes, balkon of schuur moeten geveegd zijn, spinnenwebben weg. 

Alle vloeren moeten geveegd en vrij van vlekken zijn. 

Raamkozijnen en vensterbanken moeten stof- en vetvrij zijn.

Huur opzeggen wat moet u doen

Bij het opzeggen van de huur bij een huurwoning vraag een voorinspectie aan.

Er komt iemand van de verhuurder bij u kijken in de woning en gaat u precies vertellen wat er moet gebeuren in de woning om deze netjes op te leveren. U krijgt een overzicht van de werkzaamheden per post of mail.

Vóór het ontruimen van de woning nemen wij de punten van de voorinspectie lijst over en voeren alle werkzaamheden uit zodat de woning netjes opgeleverd word aan de verhuurder.

Wij geven dan ook een oplevergarantie en staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

Ontruimen woning met oplevergarantie✅

Wij leveren de woning schoon op voor bewoners of woningbouwvereniging en geven altijd een oplevergarantie. Gaat u verhuizen? Dan heeft u al genoeg aan je hoofd. U focust zich op de nieuwe woning en hebt het al druk genoeg. Wij als woningontruiming Ruttenberg zijn u daarom van dienst om uw oude woning goed op te leveren. Wij zorgen dat de achtergelaten spullen verwijderd worden uit de woning en de woning schoon wordt opgeleverd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw oude woning, wij zorgen dat alles netjes opgeleverd kan worden.

Tevens nemen wij voor u de meterstanden op en regelen de sleutel overdracht.

 Wij staan garant dat de woning geaccepteerd wordt door de verhuurder.

"Kamer verpleeghuis of verzorgingshuis leegruimen"

Kamer verpleeghuis of verzorgingshuis leegruimen, Wij maken de kamer leeg en leveren hem bezemschoon op, geheel volgens de wensen en eisen van het verpleeghuis. Ook kunnen wij eventuele herstelwerkzaamheden en reparaties uitvoeren. We voeren onze werkzaamheden uit in goed overleg met de verpleging en rekening houdende met de andere bewoners.

Verzorgingshuis-verpleeghuis-kamer-leegruimen-Soest

"Kosten woningontruiming"

De kosten zijn zeer verschillend voor het uitvoeren van een woningontruiming, elke woning is anders elke situatie is anders.

Bij ons zijn er géén standaard tarieven, wij houden van eerlijkheid en komen vrijblijvend kijken in de woning.

 

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken de werkzaamheden. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. We werken op basis van een All-in prijs, Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Waarom Ontruiming Ruttenberg België

✅Oplevergarantie van toepassing

✅All-in prijs geen nare verrassingen achteraf

✅Inkoop meubels en goederen

✅Altijd goedkoper dan de woningbouw

✅Landelijk en flexibel inzetbaar

✅Spoedontruiming specialist

✅Vrijblijvende offerte aanvragen

✅24 uurs beschikbaarheid

✅Servicegericht en planmatig

✅Geen voorrijkosten 

Is uw woning verkocht laat uw woning verkoopklaar maken voor de overdracht

Is uw woning verkocht? Gefeliciteerd!

De dag dat je het definitieve koopcontract ondertekent en de sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaren is natuurlijk een mooi moment. Het is dan wel belangrijk dat je je oude woning netjes achterlaat. Fijn voor de nieuwe bewoners, en ook jou geeft het een goed gevoel.

Uiteraard is het wel netjes als je het huis schoon achterlaat, eigenlijk net zoals een vakantiehuisje. Even een stofzuiger door het huis, de bezem door de schuur en een doekje over het aanrecht dus. Zodat de nieuwe bewoners niet meer kunnen zien wat jullie allemaal gedaan hebben in huis en wie er gewoond hebben.

Wij ontruimen de woning zorgvuldig en zorgen dat er niks meer aanwezig is in de woning, schuur of garage worden netjes leeg en schoongemaakt, zelfs de tuin ruimen wij helemaal op.

Wij ontruimen de woning in overleg met u of de makelaar.

Werkzaamheden die wij uitvoeren bij een woningontruiming in België

✅AFVOER MEUBELS EN GEBRUIKSGOEDEREN

✅VERWIJDEREN GELIJMDE VLOERBEDEKKING VLOER EN TRAP

✅VERWIJDEREN LAMINAAT/ PVC TEGELVLOER PLAVUIZEN/ HOUTEN VLOERDELEN

✅MUREN EN PLAFONDS ONTDOEN VAN SPIJKERS, HAKEN EN PLUGGEN. ONTSTANE GATEN OPVULLEN.

✅SCHOONMAAKWERKZAAMHEDEN.

✅SCHILDERWERKZAAMHEDEN

✅SLOOPWERKZAAMHEDEN

✅BEHANG VERWIJDEREN.

✅NICOTINEAANSLAG VERWIJDEREN.

✅KEUKEN EN BADKAMER DEMONTEREN EN AFVOEREN.

✅VERTROUWELIJKE DOCUMENTEN EN/OF FOTO’S WORDEN DISCREET VERNIETIGD.

✅ARCHIEFVERNIETIGING.

✅MEDICATIE RETOURNEREN NAAR EEN APOTHEEK.

✅DIVERSE HERSTELWERKZAAMHEDEN.

✅VERKOOP KLAARMAKEN ELK TYPE WONING

✅VERHUIZINGEN

Zoek woorden "woning ontruimen  "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen"

"woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming"

"gedeeltelijke ontruiming" Aartrijke Affligem Anzegem Arendonk Baal Baarle Nassau Baarle Hertog Baasrode Balen Beernem Beerse Beitem Bekkevoort Bever Beveren Bilzen Binkom Boekhoute Boortmeerbeek Bornem Brakel Brussel Buggenhout Capino Courcelles Damme De Pinte Dendermonde Dessel Drongen Eeklo Erondegem Evergem Geel Geluwe Genk Gingelom Gooik Gooreind Goutroux Gronsveld Grote Brogel Hasselt Heule Hoepertingen Hooglede Houthalen Houthulst Hulshout Huy Ieper Izegem Jabbeke Kinrooi Koekelare Kooigem Korbeek-Lo Lanaken Liedekerke Lille Loker Lombardsijde Londerzeel Marke Meerbeke Ninove Mellet Menen Merctem Merksplas Messancy Mortsel Aywaille Opgelabbeek Paal Pelt Pittem Ravels Roeselare Roosdaal Roeselare Rostelaar Ruddervoorde Ruisbroek Puurs Rummen Schellebelle Schilde Schoten Sint-Agatha-Rode Sint Eloois-Vijve Sint Lambrechts Herh Sint-Niklaas Sleidinge Tienen Tongeren Torhout Vedrin Waasmunster Wachtebeke Wandre Werchter Wervik Westmeerbeek Wevelgem Wingene Wommelgem Wortel Zandvliet Zedelgem Zonhoven Zwevegem 

Gent – Antwerpen – Hasselt – Leuven – Brussel – Brugge – Oostende – Mechelen – Lokeren 

Zoek woorden "woning ontruimen  "huis ontruimen" "woningontruiming" "seniorenontruiming" "huis leeghalen" "woning leegruimen"

"woning laten ontruimen" "inboedel ontruimen" "huis laten ontruimen" "huizen ontruimen" "volledige ontruiming" "bedrijfsontruiming"

"gedeeltelijke ontruiming" Aalst

Aarschot

Aartselaar

Achêne

Adegem

Affligem

Alken

Alsemberg

Alveringem

Amay

Amel

Ampsin

Andenne

Anderlecht

Angleur

Anhée

Ans

Anthisnes

Antoing

Antwerpen

Arendonk

Aarlen

Aat

Athus

Attert

Aubechies

Aubel

Oudergem

Autelbas-Barnich

Aywaille

Baarle-Hertog

Baasrode

Balen

Barvaux

Neerwaasten

Bitsingen

Bastenaken

Basècles

Battice

Bazel

Beaumont

Beauraing

Bevekom

Beernem

Beerse

Beersel

Beez

Belœil

Berchem

Berlare

Berne

Bernissart

Bertrix

Beveren

Beveren-IJzer

Bierset

Bilzen

Binche

Bissegem

Blaasveld

Blankenberge

Blegny

Bocholt

Boekhoute

Bon-Secours

Boncelles

Bonnert

Boom

Borgerhout

Borgloon

Bornem

Bouffioulx

Bouillon

Bouvignes-sur-Meuse

Eigenbrakel

Kasteelbrakel

Brecht

Bredene

Bree

Brugelette

Brugge

Brussel

Brûly-de-Pesche

Buggenhout

Burg-Reuland

Carnières

Cerfontaine

Champion

Charleroi

Chaudfontaine

Chaumont-Gistoux

Chièvres

Chimay

Châtelet

Ciney

Comblain-au-Pont

Komen

Komen-Waasten

Corbion

Cortil-Noirmont

Couillet

Couvin

Cuesmes

Dalhem

Damme

De Panne

Deerlijk

Deinze

Dendermonde

Denée

Destelbergen

Deurle

Deurne

Diest

Diksmuide

Dilbeek

Dinant

Dison

Donstiennes

Dranouter

Drogenbos

Duffel

Durbuy

Eben

Eben-Emaal

Écaussinnes

Écaussinnes-d'Enghien

Écaussinnes-Lalaing

Edegem

Eeklo

Élouges

Elsenborn

Embourg

Ename

Edingen

Engis

Ensival

Ertvelde

Essen

Estinnes-au-Mont

Etterbeek

Eupen

Evere

Fagnolle

Falaën

Falmignoul

Fernelmont

Ferrières

Flawinne

Flémalle

Vloesberg

Floreffe

Florennes

Flostoy

Fontaine-l'Évêque

Vorst

Fosses-la-Ville

Frameries

Franc-Waret

Frasnes-lez-Buissenal

Furfooz

Gaasbeek

Galmaarden

Ganshoren

Geel

Gembloers

Genepiën

Genk

Genval

Geraardsbergen

Gerpinnes

Gesves

Gent

Gistel

Glabais

Godinne

Gooik

Grand-Hallet

Grand-Halleux

Grapfontaine

Grimbergen

Grobbendonk

Grosage

Habay-la-Vieille

Halen

Halle

Ham-sur-Heure

Ham-sur-Heure-Nalinnes

Hamme

Hamois

Hamont-Achel

Han-sur-Lesse

Harchies

Harelbeke

Haren

Harzé

Hasselt

Hastière

Hechtel-Eksel

Heer

Heers

Heist-op-den-Berg

Hemiksem

Hendrikkapelle

Herentals

Herenthout

Hermalle-sous-Argenteau

Hermalle-sous-Huy

Herstal

Heusden

Heusden-Zolder

Heverlee

Heyd

Hingene

Hoeilaart

Hofstade

Homburg

Hoogstraten

Horebeke

Hornu

Hotton

Houdeng-Aimeries

Houdeng-Gœgnies

Houthalen

Houthalen-Helchteren

Houyet

Huissignies

Hulste

Hoei

Hyon

Ingooigem

Itter

Ivoz-Ramet

Elsene

Izegem

Izenberge

Jabbeke

Jambes

Jandrain

Jehay

Jemelle

Jette

Joubiéval

Kalmthout

Kampenhout

Kasterlee

Keerbergen

Kemmel

Kemzeke

Kerniel

Knokke

Knokke-Heist

Koekelare

Koekelberg

Koersel

Koksijde

Kontich

Kortemark

Kortrijk

Kruibeke

Kuurne

La Gleize

Terhulpen

La Louvière

La Roche-en-Ardenne

Laarne

Laken

Lahamaide

Ternaaien

Landen

Lanklaar

Latour

Lavaux-Sainte-Anne

Leers-et-Fosteau

Lembeke

Lennik

Lens-Saint-Servais

Leopoldsburg

Les Hayons

Lessen

Leuven

Leuze-en-Hainaut

Liberchies

Libramont

Libramont-Chevigny

Lier

Liernu

Ligny

Lillo

Luik

Lobbes

Lokeren

Loksbergen

Lommel

Longueville

Loppem

Louvain-la-Neuve

Loverval

Lustin

Maaseik

Maasmechelen

Machelen

Maffle

Maisières

Maldegem

Malmedy

Malonne

Malèves-Sainte-Marie-Wastines

Manderfeld

Marche-en-Famenne

Marcinelle

Mark

Mariembourg

Marke

Marneffe

Martelange

Mechelen

Meeuwen

Meise

Melle

Menen

Merksem

Mesen

Mesvin

Modave

Moen

Mol

Molenbeek

Momignies

Bergen

Mont-sur-Marchienne

Moorsele

Moorslede

Moresnet

Morkhoven

Morlanwelz

Mortier

Moeskroen

Muno

Musson

Mussy-la-Ville

Namen

Nandrin

Naninne

Neder-over-Heembeek

Neu-Moresnet

Neufchâteau

Nevele

Nieuwkerken-Waas

Nijlen

Nimy

Nismes

Nijvel

Obourg

Œudeghien

Oevel

Olen

Olmen

Olsene

Onoz

Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek

Oostduinkerke

Oostvleteren

Opheylissem

Groot-Adorp

Oostende

Ottignies-Louvain-la-Neuve

Oud-Turnhout

Oudenaarde

Oudenburg

Overijse

Overpelt

Ovifat

Passendale

Peer

Péruwelz

Pipaix

Ploegsteert

Blieberg

Pontillas

Poperinge

Porcheresse

Purnode

Putte

Puurs

Quevaucamps

Raatshoven

Raeren

Rance

Roosbeek

Redu

Remicourt

Sougné-Remouchamps

Rijkevorsel

Rijmenam

Rièzes

Robertville

Rochefort

Rochehaut

Roeselare

Roisin

Romedenne

Ronquières

Ronse

Rumst

Rèves

's Gravenwezel

Sankt Vith

Saint-Georges-sur-Meuse

Saint-Ghislain

Sint-Gillis

Saint-Hubert

Sint-Joost-ten-Node

Sainte-Ode

Sint-Vith

Schaarbeek

Schelle

Schepdaal

Scherpenheuvel-Zichem

Schilde

Sclayn

Seneffe

Senzeille

Seraing

Sinaai

Sint-Amands

Sint-Amandsberg

Sint-Baafs-Vijve

Sint-Gillis-Waas

Sint-Idesbald

Sint-Jans-Molenbeek

Sint-Joris-Winge

Sint-Katelijne-Waver

Sint-Martens-Latem

Sint-Michiels

Sint-Niklaas

Sint-Pauwels

Sint-Truiden

Sivry-Rance

Snellegem

Zinnik

Soumagne

Spa

Spiennes

Sprimont

Stavelot

Stekene

Tellin

Temse

Terhagen

Tervuren

Tessenderlo

Theux

Thimister-Clermont

Thuillies

Thuin

Tielt-Winge

Tienen

Tihange

Tilff

Tillet

Tongeren

Tongerlo

Torhout

Doornik

Transinne

Trazegnies

Treignes

Tremelo

Tubeke

Turnhout

Ukkel

Ucimont

Veerle

Velzeke

Velzeke-Ruddershove

Verviers

Veurne

Vielsalm

Oud-Genepiën

Vieuxville

Villers-devant-Orval

Villers-la-Ville

Vilvoorde

Virelles

Virton

Wezet

Vollezele

Waarmaarde

Waasmunster

Wachtebeke

Weismes

Wanlin

Wanne

Wanze

Waregem

Borgworm

Waasten

Waterloo

Waudrez

Waver

Weert

Wervik

Westerlo

Wetteren

Wevelgem

Wibrin

Wijnegem

Willebroek

Wilrijk

Sint-Lambrechts-Woluwe

Sint-Pieters-Woluwe

Wommelgem

Wuustwezel

Wépion

Wéris

Xhoris

Ieper

Yvoir

Zandhoven

Zele

Zillebeke

Zoersel

Zonnebeke

Zottegem

Zutendaal

Érezée