Kosten ontruiming

Het is begrijpelijk dat u ervoor kiest, deze werkzaamheden door derden te laten doen omdat het arbeidsintensief is en wellicht emotioneel. 

Woningontruiming Ruttenberg is uw partner bij het vakkundig opleveren van uw huis - of bedrijfsruimte.

Zaken die de prijs bepalen voor een ontruiming

De kosten van een ontruiming worden bepaald door een aantal factoren. Allereerst is daar het aantal werknemers en de tijd die ze nodig hebben. Daarnaast wordt er gekeken naar de inhoud van uw inboedel. Is er nog een hoop herbruikbaar materiaal, dan zal er een vrachtwagen worden geregeld die de bruikbare spullen afvoert. Gaat het om grofvuil dan zal men eerder kiezen voor een container voor de deur. Verder speelt de afstand naar het ontruimingsbedrijf een belangrijke rol, net als de afmeting van het huis en de ligging van het huis.

Aantal medewerkers bepaald ook de kosten

Per medewerker betaal u een bepaald uurtarief. Er wordt gekeken naar het aantal kubieke meters wat moet worden ontruimd en hoeveel werk het is om de woning netje op te leveren. 

De inhoud van de inboedel en afval verwerking

Het aantal kubieke meters inboedel wat u heeft is zeer belangrijk maar niet cruciaal bij het bepalen van de kosten van de ontruiming. Het gaat ook om de materialen in uw inboedel. Staan er nog veel herbruikbare meubels die wij kunnen inkopen. Gaat het om oude meubels die verder niet verkocht of hergebruikt kunnen worden dan kiezen wij ervoor om ze naar het grof vuil te laten afvoeren. Dat doet wij met een grofvuil container die voor de woning komt te staan, kunnen wij geen container plaatsen dan voeren wij het handmatig af per bestelbus of vrachtwagen.

De ligging van uw woning is bepalend

Een woning met een eigen oprit of parkeerplaats voor de deur is relatief sneller te ontruimen. Ook een woning met een ruim stuk stoep waarop de container wordt geplaatst is een snelle manier om uw huis te ontruimen. Gaat het echter om een appartement of flat 12 hoog waarbij je alles per lift naar beneden moet gaan vervoeren is veel arbeidsintensiever en zo ook voor meer kosten gaat zorgen. Dit is een factor die u vooraf met ons bespreekt.

Inkoop meubels en goederen

Bij een woningontruiming komen wij soms waardevolle meubels en goederen tegen, wij bespreken met u wat u er mee wilt doen. 

Als het niet verdeeld word onder de familie of kennissen kunnen wij, als het voor ons interessant is inkopen tegen een inkoop prijs. 

Wij verrekenen de totaal prijs met de ingekochte goederen en bent u altijd goedkoper uit. 

Vraag een offerte aan voor de juiste prijs.

Woningontruiming Ruttenberg kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte en bekijken de woning en bespreken de werkzaamheden. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. We werken op basis van een All-in prijs, Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor nare verrassingen te staan.